Σοφία Καρβέλα- Θανάσης Πανουργιάς: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Ν. Υόρκης

Μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

Σοφία Καρβέλα- Θανάσης Πανουργιάς: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Ν. Υόρκης

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς βολτάρουν με τους γιους τους στα στενά της Νέας Υόρκης. Τους θαυμάζουμε αλλά δεν θα το κρύψουμε πως ζηλέψαμε λιγάκι...

Η σχεδιάστρια μετρά 120 χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και αναρτά, αρκετά συχνά, στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της αλλά παράλληλα μοιράζεται και κάποιες οικογενειακές στιγμές.

Αυτή την φορά, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου στην πρώτη ποζάρει η ίδια με τον μεγάλο της γιο Νίκο και στην επόμενη ο μπαμπάς κρατά τον Νίκο από το χέρι, ενώ ο μικρός Νέστορας κάνει μια αστεία γκριμάτσα!

«Τρομακτικά καψούρα»... με τους γιους της

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν» είχε δηλώσει με περίσσια υπερηφάνεια και αγάπη για τα μικρά της, τον Απρίλιο του 2023 στο περιοδικό Gala.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αμερική είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας και πως τα καλοκαίρια συνηθίζουν να τα περνούν στην Ελλάδα παρέα με την ροκσταρ γιαγιά αλλά και καλλιτεχνικό είδωλο, Άννα Βίσση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved