Τανιμανίδης - Μπόμπα: Στη Θεσσαλονίκη με τις κόρες τους - Οι όμορφες αναρτήσεις

Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες τους.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Στη Θεσσαλονίκη με τις κόρες τους - Οι όμορφες αναρτήσεις

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Eco Zoo Νόησις, ένα θεματικό πάρκο για παιδιά και οικογένειες.

Η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το πρώτο και μοναδικό, οικολογικό πάρκο ζώων στον κόσμο και έδειξε στιγμιότυπα του Σάκη με τις κόρες του.

Εκτός από το Eco Zoo η Φιλίππα και η Αριάνα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Νόησις (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας) και να δουν από κοντά το τεχνοπάρκο και μερικές ακόμη εκθέσεις. Μάλιστα ο μπαμπάς Σάκης, μετά από επιμονή των κοριτσιών, άγγιξε το μπαλόνι αερόστατου, που βρισκόταν μπροστά τους.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα - Δύο καλοί γονείς

Παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα που έχουν και οι δύο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να είναι καλοί γονείς.

Ένας καλός γονιός επιτυγχάνει έναν ισορροπημένο συνδυασμό αγάπης, καθοδήγησης και στήριξης προς τα παιδιά του και αυτό το καταφέρνουν μια χαρά τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και ξέρουν πώς να εκφράσουν την αγάπη τους και τη φροντίδα προς τα παιδιά τους.

Ως γονείς έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη περιβάλλον και μέσα από τις δραστηριότητες που κάνουν καθημερινά, βοηθούν τις κόρες τους να αναπτύξουν δεξιότητες, τις ενθαρρύνουν να έχουν αυτοσεβασμό και φυσικά να σέβονται τους άλλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved