Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι ντύθηκε ο μικρός της γιος το Σαββατοκύριακο των Αποκριών

Με τον μικρό της γιο, Κίμωνα, πέρασε η ηθοποιός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι ντύθηκε ο μικρός της γιος το Σαββατοκύριακο των Αποκριών

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και τραγουδίστρια Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και πολυάσχολη μαμά πέρασε το τρίημερο της Καθαράς Δευτέρας με τον μικρό της Κίμωνα.

Έχοντας δύο γιους σε διαφορετική ηλικία, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, αφιερώνει ξεχωριστό χρόνο στον καθένα τους καθώς οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές.

Αρκετά συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε τις βόλτες στη θάλασσα ή σε κάποιο πάρκο ή τα παιχνίδια στο σπίτι.

Ένας batman θα μας σώσει από τους κακούς

Μπάτμαν επέλεξε να ντυθεί για τις Απόκριες ο Κίμωνας. Μια στολή μοναδική αλλά και all time classic που δίνει στα μικρά παιδιά την αίσθηση πως είναι έτοιμα να αλλάξουν τον κόσμο! Έτσι και ο μικρός Κίμωνας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγραψε ως λεζάντα στο story που ανέβασε: «Ένας Batman θα μας σώσει από τους κακούς (αφού αμολιούνται ξεδιάντροπα εκεί έξω)», κάνοντας έτσι ένα κοινωνικό σχόλιο με χιουμοριστικό τρόπο.

Η πινελιά του Κίμωνα στην μαγειρική

Το τριήμερο πέρα από μεταμφιέσεις είχε και μαγειρική! Μπορεί να απαιτεί χρόνο, υπομονή και επιπλέον χρόνο καθαρισμού αλλά...αξίζει

Ο χώρος της κουζίνας μπορεί να αποδειχθεί ένας υπέροχος τόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, ένας τρόπος να καλλιεργηθούν διάφορες δεξιότητες αλλά και ένα μέρος για να φροντίσετε την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση αξίας τους.

Ακολουθήστε, λοιπόν, τα βήματα της μαμάς Κατερίνας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved