Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Οι κόρες τους ντύθηκαν Βαμπίρ για το αποκριάτικο πάρτι του σχολείου

Υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Μπούκη.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Οι κόρες τους ντύθηκαν Βαμπίρ για το αποκριάτικο πάρτι του σχολείου

Η Ιωάννα Μπούκη φωτογράφισε τις κόρες της λίγο πριν μπουν στο σχολικό, προκειμένου να γιορτάσουν τις Απόκριες με τους συμμαθητές τους στο σχολείο.

Η τελευταία Παρασκευή πριν τη Σαρακοστή σήμερα και στα σχολεία είθισται τα παιδιά να φορούν τις αποκριάτικες στολές τους και να γιορτάσουν με τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους.

Το ίδιο θα κάνουν και οι κόρες του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη, Νάντια και Παυλίνα.

Οι στολές που διάλεξαν τα κορίτσια

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Ιωάννα, η Νάντια και η Παυλίνα ντύθηκαν βαμπίρ, φορώντας μακριά μαύρα φορέματα με κόκκινες λεπτομέρειες. Όσο για το μακιγιάζ; Σίγουρα η μαμά το έχει επιμεληθεί και μπορούμε να πούμε ότι και τα δύο κορίτσια είναι κούκλες και θα εντυπωσιάσουν τους φίλους τους στο σχολείο.

Η ανάρτηση με τη Νάντια

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από εκείνα που έχουν αποφασίσει να κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελευταία φορά που είχαμε δει φωτογραφίες των κοριτσιών τους ήταν τον Δεκέμβριο του 2023 και με αφορμή τα 10α γενέθλια της Νάντιας. Τότε η Ιωάννα είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση, γράφοντας: «Κοριτσάκι μου όμορφο κάποτε ήθελα να μείνεις για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα… Σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου η διαδρομή της ζωής σου να είναι συναρπαστική, περιπετειώδης και γεμάτη δυνατά συναισθήματα.

Να προχωράς με οδηγό τα όνειρα σου και να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου! Να θυμάσαι πάντα πως ποτέ δεν θα είσαι πολύ μεγάλη για να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Σ’αγαπω Ναντιουλα μου».

https://www.instagram.com/p/C1JhkuAoRX5/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved