Αντώνης Σρόιτερ: Τα παιχνίδια με τις κόρες του στην πισίνα λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία

Μπαμπάς και κόρες απολαμβάνουν τις τελευταίες τους βουτιές.

Αντώνης Σρόιτερ: Τα παιχνίδια με τις κόρες του στην πισίνα λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί με τις κόρες τους, Παυλίνα και Νάντια.

ioanna_sro.jpg

Ιωάννα Μπούκη - Αντώνης Σρόιτερ

Αν και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA επέστρεψε στα καθήκοντά του, τον ελεύθερο χρόνο του φροντίζει να τον περνά - όσο μπορεί- με τα κορίτσια του. Αυτό φάνηκε μέσα από την ανάρτηση που έκανε η σύζυγός του. Όπως θα δείτε και εσείς στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, μπαμπάς και κόρες απολαμβάνουν τις τελευταίες τους βουτιές για φέτος πριν επιστρέψουν και τα κορίτσια στις δικές τους σχολικές υποχρεώσεις.

sroiter.jpg

Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Αντώνης Σρόιτερ έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί τα social media για επαγγελματικούς λόγους και κρατά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για εκείνον οι κόρες του είναι οι άνθρωποι που θα τον αποφορτίσουν και θα τον χαλαρώσουν, μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Αυτό είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του και ο ίδιος.

«Τα παιδιά σε αποφορτίζουν. Γιατί αλλάζεις παραστάσεις και είσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα. Από την άλλη, σε φορτίζουν διότι και αυτά έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 13-14 ώρες την ημέρα. Επομένως, δεν έχω τον χρόνο να περάσω μαζί τους που περνούν άλλοι πατέρες ίσως. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα με φορτίζει. Δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για τα παιδιά μου. Αλλά, από την άλλη, αν με ρωτάς τι προτιμάς να κάνεις. Να πας σε ένα μπαρ και να πίνεις ποτά μέχρι το βράδυ ή να πας και να παίξεις με τα παιδιά σου; Ναι. Πλέον προτιμώ να πάω να παίξω με τα παιδιά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved