Αντώνης Σρόιτερ: Οι κόρες του μεγάλωσαν πολύ - Σπάνια φώτο

Μία φωτογραφία με τα δύο κορίτσια δημοσίευσε η Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ στο Instagram.

Αντώνης Σρόιτερ: Οι κόρες του μεγάλωσαν πολύ - Σπάνια φώτο

Ο Αντώνης Σρόιτερ διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από οικογενειακές του στιγμές. Δεν ισχύει το ίδιο για τη σύζυγό του, Ιωάννα ΜπούκηΣρόιτερ η οποία κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει, όχι πολλά, αλλά σίγουρα περισσότερα στιγμιότυπα με τις κόρες τους από διακοπές και βόλτες.

Μία φωτογραφία μετά από καιρό δημοσίευσε με τα δύο κορίτσια και χθες. Οι κόρες του ζευγαριού πήγαν στον οδοντίατρο και η σύζυγος του δημοσιογράφου της φωτογράφισε μέσα στον χώρο του ιατρείου χωρίς να δείχνει τα πρόσωπά τους. Αυτό βέβαια που δεν περνά απαρατήρητο είναι ότι οι δύο αδερφές έχουν μεγαλώσει πολύ, έχουν ψηλώσει και έχουν πάρει από τη μαμά τους τα πλούσια, καστανά μαλλιά της.

sroiter-mpouki.jpg

Ο Αντώνης Σρόιτερ τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τα δύο κορίτσια ήταν πέρυσι ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής. Τότε είχε αναδημοσιεύσει μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει αρχικά η Ιωάννα Μπούκη με τις κόρες τους στα χιόνια.

antonis_sroiter_foto-me-kores-3.jpg

Μία ακόμα πιο παλιά φωτογραφία είναι και η παρακάτω. Μπαμπάς και κόρες στην παραλία πιασμένοι χέρι-χέρι φορούν ασορτί μαγιό.

antonis_sroiter_foto-me-kores-5.jpg

Να σε υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός του είναι μαζί από το 2011. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης τους κόρης. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πέντε χρόνια μετά. Ο γάμος τους είχε λίγους καλεσμένους, ήταν λιτός και η Ιωάννα Μπούκη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved