Αντώνης Σρόιτερ: Η μεγάλη του κόρη έγινε 10 ετών - Σπάνιες φωτογραφίες

Τα στιγμιότυπα δημοσίευσε η Ιωάννα Μπούκη στο Instagram.

Αντώνης Σρόιτερ: Η μεγάλη του κόρη έγινε 10 ετών - Σπάνιες φωτογραφίες

Ο Αντώνης Σρόιτερ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ενεργός στα social media, δεν μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τις δύο κόρες του, Νάντια και Παυλίνα, στο Instagram είναι ελάχιστες.

Η Ιωάννα Μπούκη – Σρόιτερ από την άλλη, μοιράζεται πιο συχνά φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια, συνήθως με αφορμή γενέθλια, γιορτές και ιδιαίτερες περιστάσεις. Μία τέτοια ιδιαίτερη περίσταση είναι και σήμερα. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γενέθλια και η Ιωάννα Μπούκη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της.

«22/12/13 - 22/12/23 ⭐️

Κοριτσάκι μου όμορφο κάποτε ήθελα να μείνεις για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα… Σου εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου η διαδρομή της ζωής σου να είναι συναρπαστική, περιπετειώδης και γεμάτη δυνατά συναισθήματα. Να προχωράς με οδηγό τα όνειρα σου και να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου!

Να θυμάσαι πάντα πως ποτέ δεν θα είσαι πολύ μεγάλη για να τρέξεις στην αγκαλιά μου! 👩‍❤️‍💋‍👩 Σ’αγαπω Ναντιουλα μου! ❤️#10# Χρόνια σου πολλά ζωή μου! ❤️» έγραψε στη δημοσίευσή της.

Οι φωτογραφίες, άλλες τραβηγμένες δέκα χρόνια πριν, και άλλες πιο πρόσφατες, αποτυπώνουν πόσο έχει μεγαλώσει το κοριτσάκι. Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη γνωρίστηκαν το 2011 και από τότε είναι αχώριστη. Σε συνέντευξή της έχει πει για τον σύζυγό της:

«Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του».

https://www.instagram.com/p/CoosTydonYg/

Οι κόρες τους γεννήθηκαν το 2013 και το 2016 και σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σρόιτερ είχε πει για την πατρότητα και τις κόρες του:

«Τα παιδιά σε αποφορτίζουν. Γιατί αλλάζεις παραστάσεις και είσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα. Από την άλλη, σε φορτίζουν διότι και αυτά έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 13-14 ώρες την ημέρα. Επομένως, δεν έχω τον χρόνο να περάσω μαζί τους που περνούν άλλοι πατέρες ίσως. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα με φορτίζει. Δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για τα παιδιά μου. Αλλά, από την άλλη, αν με ρωτάς τι προτιμάς να κάνεις. Να πας σε ένα μπαρ και να πίνεις ποτά μέχρι το βράδυ ή να πας και να παίξεις με τα παιδιά σου; Ναι. Πλέον προτιμώ να πάω να παίξω με τα παιδιά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved