Ρούλα Ρέβη: Οι αποκριάτικες στολές των διδύμων και η όλο νόημα ανάρτησή της

Ποιες στολές επέλεξαν τα δύο αδέλφια για τις Απόκριες. 

Ρούλα Ρέβη: Οι αποκριάτικες στολές των διδύμων και η όλο νόημα ανάρτησή της

Ο Άγγελος και η Ειρήνη Τότσικα λατρεύουν τις μεταμφιέσεις. Όταν ήταν πιο μικρά τα δίδυμα, φορούσαν διάφορες στολές και έπαιζαν στο σπίτι, όπως άλλωστε τα περισσότερα παιδιά.

Φέτος για τις Απόκριες επέλεξαν δύο πρωτότυπες στολές. Η Ειρήνη ντύθηκε Galactic Alien

https://www.instagram.com/p/C4YOQ3JNXIC/

και ο Άγγελος, Νίντζα σε κόκκινο χρώμα.

aggelos-totsikas.jpg

Η Ρούλα Ρέβη αναρτώντας τη φωτογραφία της κόρης της, σχολίασε όλο νόημα:

«Καλύτερα να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε έναν φανταστικό και αστείο κόσμο μέσα σε έναν άλλο γαλαξία ίσως γιατί πια δεν έχω λόγια να τους πω και να τους μαθω . Καλή εβδομάδα απο τον δικό μας γαλαξία #τοτσικες #mydaughter #irenetotsika #love #peace #weareallhumans».

Οι μεταμφιέσεις των διδύμων

Οι πιο πρόσφατες μεταμφιέσεις των διδύμων της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, ήταν το Halloween.Τα δύο αδέλφια πόζαραν για χάρη της μαμάς τους και εμείς διαπιστώσαμε πόσο πολύ μοιάζει η Ειρήνη στην Ρούλα Ρέβη και ο Άγγελος, στον μπαμπά, Αποστόλη.

Οικογενειακές στιγμές

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014, έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Ασχολείται πολύ με τα παιδιά του που έγιναν 9 ετών προσεχή Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/C4VxHC-oC9g/

Το νέο σπίτι

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και έχουμε ήδη πάρει μία γεύση από τη διακόσμηση. Το σαλόνι είναι μεγάλο, φωτεινό, καλαίσθητο. Έχει λευκά πορτοπαράθυρα, φυτά εσωτερικού χώρου και ένα μεγάλο κόκκινο χαλί.

roula.revi-neo-spiti.jpg

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved