Ρούλα Ρέβη: Οι τελευταίες φωτογραφίες των παιδιών της συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και υπάρχει λόγος

Νέες φωτογραφίες της Ειρήνης και του Άγγελου δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram.

Μία Μαμά
Ρούλα Ρέβη: Οι τελευταίες φωτογραφίες των παιδιών της συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και υπάρχει λόγος

Η Ρούλα Ρέβη είναι από τις καλύτερες και πιο περιζήτητες φωτογράφους στην Ελλάδα. Η καλλιτεχνική της φύση αποτυπώνεται στο προφίλ της στο Instagram και τα δύο παιδιά της, Ειρήνη και Άγγελος, είναι για εκείνη πηγή έμπνευσης. Συχνά αναρτά ιδιαίτερες φωτογραφίες τος, πιο ατμοσφαιρικές, πιο καλλιτεχνικές και οι ακόλουθοί της ενθουσιάζονται.

Το ίδιο έγινε και με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα δίδυμα αδέρφια τις τελευταίες μέρες. Η φωτογράφος αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία του Άγγελου στο εξοχικό τους στην Τήνο. Κάτι η αυθόρμητη φωτογραφία του αγοριού που κάθεται στη καρέκλα, κάτι το νησιώτικο μίνιμαλ σπίτι, «Σαν πίνακας είναι αυτή η φωτογραφία» έγραψαν στα σχόλια οι διαδικτυακοί φίλοι της Ρούλας Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/C2Fkj8BIDhp/

Χθες δημοσίευσε και μία φωτογραφία της μικρής Ειρήνης η οποία όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Παγκράτι, στο νέο σπίτι της οικογένειας. Το κοριτσάκι διαβάζει και δίπλα της έχει την καλύτερη παρέα, τα σκυλιά της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/C2KWtm9oogO/

Η φωτογράφος λίγες ώρες πριν μοιράστηκε με τους ακολούθους της και μία τρίτη φωτογραφία, αυτή τη φορά και με τα δύο αδερφάκια μαζί, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο. Η Ειρήνη και ο Άγγελος ξεκουράζονται στα βράχια και η μαμά τους, τους φωτογραφίζει. «Myrocks» γράφει στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C2NUai7otT-/

Το νέο σπίτι και το εντυπωσιακό χαλί

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και έχουμε ήδη πάρει μία γεύση από τη διακόσμηση. Το σαλόνι είναι μεγάλο, φωτεινό, καλαίσθητο. Έχει λευκά πορτοπαράθυρα, φυτά εσωτερικού χώρου και ένα μεγάλο κόκκινο χαλί.

roula.revi-neo-spiti.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved