Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Με τα παιδιά τους στην Εθνική Πινακοθήκη

Η Ρούλα Ρέβη έκανε αρκετές αναρτήσεις από την επίσκεψή τους στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Με τα παιδιά τους στην Εθνική Πινακοθήκη

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πέρασαν μια όμορφη Κυριακή με τα παιδιά τους στην Εθνική Πινακοθήκη.

Περιηγήθηκαν στις μόνιμες συλλογές αλλά και στις εκθέσεις που φιλοξενεί αυτό το διάστημα και έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες.

Γενικά η φωτογράφος και ο ηθοποιός φροντίζουν τώρα που τα παιδιά τους μεγαλώνουν, να κάνουν αρκετά πράγματα πέρα από παιχνίδι. Και οι θεατρικές παραστάσεις όπως και οι επισκέψεις σε μουσεία είναι μερικά από αυτά.

Οικογενειακές στιγμές

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014, έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Ασχολείται πολύ με τα παιδιά του, την Ειρήνη- Χρυσή και τον Άγγελο που θα γίνουν 9 ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/Cw_AQWhoIue/

Η φωτογράφος είχε γράψει χαρακτηριστικά ανήμερα των γενεθλίων τους πέρυσι:

«Ναι !!!!! 8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερο στη βρύση … με ορμή , δύναμη Χαρα και δυσκολίες , φόβο , φόβο απο την πρώτη μέρα που παλεύω με αυτόν και που είναι η μόνη φάση στη ζωη μου όλη που του επέτρεψα να μπει μέσα στην καρδιά μου .!
Πως γίνεται? Υπήρξα Ατρόμητος άνθρωπος αλλά αυτή η υπερβολική αγάπη και ευθύνη μαζί με νικούσαν πολλές στιγμές , στιγμές που επέτρεψα στον φόβο για αυτούς τους 2 , να μπαίνει ανάμεσα μας και να λέω λόγια που δεν πιστεύω …. «Προσεχε, μην κολυμπάς βαθιά ,μην τρέχεις τόσο γρήγορα, έχεις ανεβεί πολύ ψηλά , δεν σε βλέπω για ώρα και ανησυχώ, έχεις πολύ πυρετό, δεν έφαγες , δεν πηγές τουαλέτα , πες μου γιατί έχεις νεύρα, τι σε πείραξε , ποιος σε πλήγωσε»και εκατομμύρια ατάκες…. Ατάκες που αλλάζουν γίνονται σοβαρές , συναισθηματικές , πιο δύσκολες ερωτήσεις κάθε μέρα ,ακομα πιο δύσκολες οι συμβουλές . Πάνω που λέω το χω για πλάκα αυτά τα 2 άτομα μου ρίχνουν ένα καινούριο δόλωμα , όχι σε εμένα , στον φόβο μου σε αυτόν που κάθε νύχτα που τους κοιτάζω να κοιμούνται λογαριάζομαι μαζί του για να μην φαίνεται στα μάτια μου και στη φωνή μου! Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας , προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός , είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν …
Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κανουμε όμορφες τις μέρες σας . Σας λατρεύουμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved