Βασιλική Τρουφάκου: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η μέλλουσα μαμά. 

Βασιλική Τρουφάκου: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Mega, Famagusta, στις 19 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα εκπλήσσοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνους που δεν γνώριζαν ότι πρόκειται να γίνει μαμά.

Με μια φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η ζωή, το θαύμα της ζωής!».

vasiliki-troufakou-egkyos-(2).jpg

Η Βασιλική Τρουφάκου στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τα νέα της εγκυμοσύνης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για το δώρο Θεού, για την εύκολη κύησή της και εξέφρασε και τις ανησυχίες της γύρω από τα πρώτα ξενύχτια και τον θηλασμό.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην 27η εβδομάδα

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

Το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Η ηθοποιός πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες της από την Κωνσταντινούπολη δείχνοντας ότι ταξίδεψε λίγο πριν γίνει μαμά, όχι μόνο για ευχαρίστηση αλλά και για δουλειά. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα hashtag που χρησιμοποίησε για να συνοδεύσει τις λεζάντες κάτω από τις φωτογραφίες της.

Μέσα από τις αναρτήσεις της δείχνει τις ομορφιές της Πόλης, τη Γέφυρα του Γαλατά, την Αγιά Σοφιά και τα λουκούμια για τα οποία φημίζεται.

«Στην Πόλη. #travelgram #businessandpleasure»

«Δύση προς Ανατολή, ακριβώς»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved