Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Η Ιωάννα τους έγινε 13 ετών

Γιορτή και γενέθλια μαζί για την έφηβη Ιωάννα.

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Η Ιωάννα τους έγινε 13 ετών

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι πάνω από 20 χρόνια μαζί. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και οι δύο είναι ήδη στην εφηβεία. Μεγαλύτερη είναι η Κατερίνα που έγινε 15 ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Και σήμερα γίνεσαι 15 χρονών… Ποτέ πέρασε τόσο γρήγορα ο χρόνος! Χρόνια πολλά Κατερινάκι μου γλυκό!

Είσαι το φως της ζωής μας, το πιο υπέροχο, ευγενικό, γενναιόδωρο, καλοσυνάτο πλάσμα. Σε αγαπάμε όλοι τόσο μα τόσο πολύ.» έγραψε τότε στην ανάρτησή της η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

https://www.instagram.com/p/CxH10uuKwTK/

Στις 7 Ιανουαρίου τα γενέθλια και την ονομαστική της γιορτή είχε η μεσαία κόρη του ζευγαριού, Ιωάννα.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου που είναι αρκετά πιο ενεργή στα social media από τον Μάξιμο Μουμούρη, αποκάλυψε σε ανάρτησή της ότι την 7η Ιανουαρίου δεν είναι μόνο τα γενέθλια και η γιορτή της Ιωάννας, αλλά και η γιορτή του μπαμπά, του ανιψιού και του πεθερού της.

«Τετραπλή γιορτή σήμερα λοιπόν για εμάς! Γιορτή και γενέθλια της Ιωαννούλας μου, γιορτή του πατέρα μου, του ανιψιού μου και του μπαμπά του Μάξιμου!

Γιατί είπαμε :

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!»

https://www.instagram.com/p/C1z_m8NNgMS/

Τρία χρόνια μικρότερη από την Ιωάννα είναι η Γκρατσιέλα, η οποία όπως φαίνεται και στην παρακάτω πρόσφατη φωτογραφία έχει πιο ξανθά μαλλιά από τις αδερφές της και έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο της γονείς.

nantia-giannakopoulou-moumouris-genethlia-(10).jpg

Οικογένεια Μάξιμου Μουμούρη και Νάντιας Γιαννακοπούλου

Για τις κόρες του και την εφηβεία είχε μιλήσει πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο που είμαι πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, “πετάει ο γάιδαρος, πετάει”. Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δε λείπει ένας γιος από το σπίτι, αρκώ εγώ για να “διαλύσω” το σπίτι. Δεν είμαστε αυστηροί ως γονείς, αλλά αν πει κάτι η σύζυγός μου, η Νάντια Γιαννακοπούλου, “τέλειωσε”».

Για τη Νάντια Γιαννακοπούλου στην ίδια συνέντευξη είπε: «Η ζωή με τη συγκεκριμένη πολιτικό είναι πολύ ωραία, δε φέρνει την πολιτική στο σπίτι. Με τη Νάντια γνωριζόμαστε από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Κάναμε έναν κύκλο ζωής και συναντηθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη, είναι ρήτορας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved