Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Η νέα ασπρόμαυρη φώτο της κόρης τους

Ένας μήνας γονείς!

Τσαλταμπάσης-Αρβανίτη: Η νέα ασπρόμαυρη φώτο της κόρης τους

Instagram @agorasti_arvaniti /@itstonykris

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη, έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Οι ηθοποιοί εδώ και ένα μήνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα μιας και η μικρή τους κόρη τους έχει ξεμυαλίσει στην κυριολεξία.

Και δύο από εκείνη τη μαγική μέρα, είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις τους με εξαίρεση την περήφανη μαμά, Αγοραστή που έχει αναρτήσεις τις περισσότερες φωτογραφίες της μικρούλας από τότε, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Πριν λίγες ώρες και με αφορμή τον έναν μήνα μητρότητας, δημοσίευσε ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρούλας σε insta story σχολιάζοντας: «Ένας μήνας μαζί - My daughter».

agorasti_arvaniti_foto-me-kori1.jpg

Όλες οι φωτογραφίες της μικρής Τσαλταμπάση

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι η 4η κατά σειρά φωτογραφία της μικρούλας. Τους προηγούμενους μήνες η μαμά Αγοραστή, είχε αναρτήσει 2 ακόμη φωτογραφίες της και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μία, όπου ήταν και αυτή που ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Τι είχε πει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει χάσει το μυαλό του στην κυριολεξία. Εδώ και λίγες μέρες που είναι μπαμπάς, η καθημερινότητά του έχει αλλάξει και ο ίδιος -αν και άυπνος, όπως θα τον ακούσετε να λέει παρακάτω- είναι γεμάτος ενέργεια.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, τον πέτυχε έξω από το θέατρο Παλλάς και τον ρώτησε για την πατρότητα. Ο ηθοποιός με χαμόγελο και ευγένεια μίλησε για όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώθει.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Οι πρώτες μέρες δεν περιγράφονται έιναι κάτι μαγικό, πρωτόγνωρο και θέλω να το ανακαλύψω. Ψάχνουμε τα πατήματά μας!», λέει με ένα χαμόγελο που φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας με απλά λόγια την καθημερινότητα που βιώνει ο ίδιος και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved