Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου δείχνει πώς περνά στα γυρίσματα με τον ανιψιό του

Ο μικρός, Άγγελος Γεωργίου υποδύεται στη σειρά του Mega τον Αντρίκο Σέκερη και είναι γιος του Ραφαέλου Γεωργίου.

Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου δείχνει πώς περνά στα γυρίσματα με τον ανιψιό του

Οικογενειακή υπόθεση είναι η νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta στο Mega, αφού για μια ακόμη φορά έχει στο πλευρό του όχι μόνο τον αδερφό του, Ραφαέλο (είναι διευθυντής φωτογραφίας του σίριαλ) αλλά και τον ανιψιό του, Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/Cxs_iJEMcaD/

Ο Άγγελος υποδύεται τον Αντρίκο Σέκερη και γιο του, Ανδρέα Γεωργίου, στη νέα αυτή σειρά που είναι αφιερωμένη στην τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

https://www.instagram.com/reel/C1MrSVDs4kN/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Άγγελος εμφανίζεται στην τηλεόραση καθώς είχε συμμετάσχει και στη σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου του έχει τεράστια αδυναμία και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνει πώς περνούν θείος και ανιψιός στα γυρίσματα της σειράς Famagusta.

«#famagusta #filming in hometown Ayia Napa» σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός της σειράς.

Αδυναμία δεν έχει όμως μόνο στον Άγγελο αλλά και τα υπόλοιπα ανίψια του και με κάθε ευκαιρία το δείχνει μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις που κάνει μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/C1R4o8PsimY/

Δείτε παρακάτω υπέροχα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύει κατά καιρούς ο θείος Αντρέας Γεωργίου και σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega, Famagusta.

https://www.instagram.com/p/CvnEqPssRkr/
https://www.instagram.com/p/Cq0lR64sffI/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved