Δίχασε το Tik Tok: Μαμά ταξίδεψε στην business class ενώ ο σύντροφός της με το παιδί στην οικονομική

Εσείς θα το κάνατε;

Δίχασε το Tik Tok: Μαμά ταξίδεψε στην business class ενώ ο σύντροφός της με το παιδί στην οικονομική

Εάν έχετε ταξιδέψει με παιδιά , ξέρετε ότι μπορεί να είναι δύσκολο. Και αν έχετε βρέφος γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Το να πάτε διακοπές με ένα βρέφος ή με παιδιά δεν είναι ποτέ πραγματικά διακοπές.

Η Ellis Cochlin, μαμά από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μια κόρη 10 μηνών και από ό,τι φαίνεται χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Η Ellis άφησε την μικρή της κόρη με τον σύντροφό της στις οικονομικές θέσεις και εκείνη πέταξε στην κατηγορία business class. Η πτήση διήρκεσε 11 ώρες από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου αστειευόμενη «ρώτησε» τους 22,5 χιλιάδες ακόλουθούς της «Εσείς τι θα κάνατε;»

Η Ellis ξεκίνησε το βίντεό της εξηγώντας ότι εκείνη και ο σύντροφός της ξοδεύουν χρήματα σε διαφορετικά πράγματα. Εκείνη θα ξόδευε οπωσδήποτε χρήματα για μία πιο άνετη θέση στο αεροπλάνο και σε κοσμήματα, ενώ εκείνος προτιμά να ξοδέψει λεφτά για να βγει έξω για φαγητό και θεωρεί ένα business class εισιτήριο «άσκοπο».

Το βίντεο έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με την ευθύνη των γονέων και τη σημασία της γονικής μέριμνας αλλά και αντιδράσεις σχετικά με την ισορροπία μεταξύ της προσωπικών αναγκών και γονικής ευθύνης.

Στο βίντεο, η Ellis δικαιολογεί την απόφασή της, εκφράζοντας την ανάγκη της για ξεκούραση κατά τη διάρκεια της μακράς αυτής πτήσης και αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όταν ταξίδευε μόνη με το παιδί της όπως το να πακετάρει το καροτσάκι.

«Η σκέψη ότι θα έκανα ένα ταξίδι χωρίς το παιδί μου ήταν μια ανακούφιση» παραδέχτηκε, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες των μακρινών πτήσεων με μωρό.

Ενώ τα περισσότερα από τα σχόλια ως απάντηση στο βίντεό της ήταν θετικά, υπήρχαν πολλά που θεωρούσαν ανήκουστο για μια μαμά να απολαμβάνει χρόνο για τον εαυτό της σε μια πτήση ενώ ο άλλος γονιός φροντίζει το μωρό.

Δεν πρέπει ποτέ, άραγε, οι μαμάδες να απολαμβάνουν χρόνο μόνες τους, ακόμα κι αν ο σύντροφος είναι παρών και πρόθυμος να αναλάβει το «φορτίο»;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved