«Δεν έδειχνα την κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη για να αποφύγω τα σχόλια»

Μία μαμά στέλνει το δικό της μήνυμα κατά του bump shaming.

«Δεν έδειχνα την κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη για να αποφύγω τα σχόλια»
Instagram @thefairbanksfam

Η Crystal Fairbanks είναι μητέρα πέντε παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιγράφει την αληθινή πλευρά της μητρότητας, όπως τη βιώνει η ίδια.

Τα τρία νεότερα μέλη της οικογένειας είναι τρίδυμα και γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2019. Η Crystal δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες τους και πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της αναφέρεται στην εμπειρία της εγκυμοσύνης της. Σε μία από αυτές η νεαρή μητέρα περιγράφει πώς ένιωθε έχοντας τρία μωρά στην κοιλιά της, την οποία απέφευγε να δείξει εκείνη την περίοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα, για να αποφύγει τυχόν σχόλια.

«Εκείνη τη περίοδο της εγκυμοσύνης απέφευγα να δείξω την κοιλιά μου για να αποφύγω σχόλια για το πόσο περίεργη μπορεί να δείχνει. Τώρα βέβαια, είναι πολύ ωραίο να κοιτάζω τέτοιες φωτογραφίες και δεν με νοιάζει τι μπορεί να πει κάποιος. Πλέον μετά βίας θυμάμαι πώς είναι να έχω τόσο μεγάλη κοιλιά, μέχρι που κοιτάζω αυτές τις φωτογραφίες. Ένιωθα λες και είχα έναν πύραυλο στην κοιλιά. Θυμάμαι το δέρμα μου είχε τεντωθεί τόσο πολύ και ένιωθα πολύ άβολα».

mama fotografies koilia egkymosyni triuma 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @thefairbanksfam

Το bump shaming υπάρχει και είναι ένα θέμα στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Γυναίκες δέχονται κριτική για το μέγεθος της κοιλιάς τους την περίοδο της εγκυμοσύνης, είτε επειδή είναι πολύ μεγάλη, είτε επειδή είναι πολύ μικρή, δεν σκεφτόμαστε όμως ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μία μαμά θέλει να ακούσει όταν βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

Με αυτήν της την ανάρτηση, η Crystal στέλνει το δικό της μήνυμα και μας υπενθυμίζει ότι η κάθε εγκυμοσύνη και η κάθε κοιλιά είναι διαφορετική.

mama fotografies koilia egkymosyni triuma 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @thefairbanksfam

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή μητέρα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και όχι μόνο, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved