Μωρό που θηλάζει δοκιμάζει για πρώτη φορά μπιμπερό- Δεν πήγε τόσο καλά

«Τελικά, θα παραμείνω στην πρώτη επιλογή», αστειεύτηκε η μαμά.

Μωρό που θηλάζει δοκιμάζει για πρώτη φορά μπιμπερό- Δεν πήγε τόσο καλά

Πολλοί νέοι γονείς γνωρίζουν ότι η μετάβαση από το θηλασμό στο μπιμπερό μπορεί να είναι δύσκολη . Μια μαμά στο TikTok το ανακαλύπτει από πρώτο χέρι, μοιράζοντας την ξεκαρδιστική αντίδραση που είχε η κόρη της όταν δοκίμασε ένα μπουκάλι για πρώτη φορά.

Εν ολίγοις, έγινε πρωταγωνίστρια στην δραματική αυτή σκηνή, αφήνοντας την μαμά της να μην είναι απολύτως σίγουρη για το πώς να προχωρήσει ύστερα από την αντίδρασή της.

Η TikToker @scoobybear1 μοιράστηκε πρόσφατα τι συνέβη όταν έδωσε στην Τσάρλι το πρώτο της μπιμπερό και όταν το δείτε, θα καταλάβετε γιατί συγκέντρωσε σχεδόν 3,5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μέρες.

Πρώτον, η Τσάρλι φαίνεται να θέλει να αρπάξει το γάλα από τη μαμά της. Γρήγορα όμως αρχίζει να κοιτάζει το μυστηριώδες μπουκάλι μπροστά της, προτού το απωθήσει. Στη συνέχεια, αρχίζει να το αρνείται με έναν πιο δραματικό τρόπο, ταράζοντας τη μαμά της.

Η μαμά προσπαθεί ξανά άλλες δύο φορές, και η μικρή διασκεδάζει στιγμιαία την ιδέα πριν την απορρίψει εντελώς.

Στη λεζάντα του βίντεο, η μαμά της Τσάρλι αστειεύτηκε: «Τελικά, θα παραμείνω στην πρώτη επιλογή». Φυσικά, οι ακόλουθοι βρήκαν όλη αυτή την καταστροφή ατελείωτα διασκεδαστική σχολιάζοντας άφθονα emoji γέλιου .

Αρκετές μαμάδες μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες και μία έγραψε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το φαγητό στο αγαπημένο μου εστιατόριο έως το να βγάζω σε πακέτο από το ίδιο ακριβώς εστιατόριο. Δεν είναι τόσο καλό ειλικρινά».

Η μαμά της Τσάρλι μοιράστηκε όχι ένα αλλά δύο βίντεο δοκιμάζοντας διαφορετικές μάρκες μπουκαλιών, αλλά όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι η Τσάρλι είναι μια μικρή κυρία που ξέρει ακριβώς τι θέλει, και καλή τύχη στο άτομο που προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο στο να το πάρει!

Πηγή: motherly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved