Δήμητρα Βαμβακούση: Το μητρικό γάλα που αποθηκεύει και ο θηλασμός στη ζωή της

Η ζωή της ανάμεσα στους θηλασμούς και τις αντλήσεις μητρικού γάλακτος.

Δήμητρα Βαμβακούση: Το μητρικό γάλα που αποθηκεύει και ο θηλασμός στη ζωή της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, 08/02, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκε στο μαιευτήριο λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα της Πέμπτης, και γύρω στις 23:30 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 3.900 γραμμαρίων.

Έκτοτε τόσο η δική της ζωή όσο και του νικητή του Survivor και ηθοποιού, Γιώργου Αγγελόπουλου άλλαξε. Η καθημερινότητά τους δεν θυμίζει σε τίποτε την καθημερινότητα που είχαν πριν έρθει στη ζωή τους το μωρό τους. Τώρα περιτριγυρίζονται από πάνες, σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος και μπιμπερό.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μια αφοσιωμένη μαμά και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να θηλάσει την κόρη της. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πώς ο θηλασμός της έχει αλλάξει τη ζωή.

Η ίδια όσο η μικρούλα κοιμάται, αντλεί γάλα, το συλλέγει στα ειδικά σακουλάκια, σημειώνει ημερομηνίες και έτσι έχει γάλα ανά πάσα ώρα και στιγμή για το μικρό της αγγελούδι.

Η ίδια παροτρύνει μάλιστα τις followers της που είναι νέες μαμάδες να θηλάζουν.

Συμβουλές θηλασμού για νέες μαμάδες

«Κορίτσια, να θηλάζετε. Το μητρικό γάλα δημιουργεί 1 με 2 λιποκύτταρα σε σύγκριση με την σκόνη που δημιουργεί 5 με 6».

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη ανάρτηση. Πριν λίγες ώρες η Δήμητρα Βαμβακούση έδειξε πώς ταΐζει με μπιμπερό το μητρικό γάλα στην κόρη της.

thilasmos-vamvakouis.jpg

Υπέρμαχος του θηλασμού και της άντλησης μητρικού γάλακτος η Δήμητρα Βαμβακούση ξέρει ότι ο μητρικό γάλα είναι η καλύτερη πρώτη τροφή για ένα μωρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved