Γιώργος Αγγελόπουλος: H backstage φωτογραφία με τη σύζυγό του λίγο πριν γεννήσει

Ο Ντάνος της χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: H backstage φωτογραφία με τη σύζυγό του λίγο πριν γεννήσει

Αντίστροφα μετρούν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η εγκυμονούσα έχε μπει στον μήνα της και χθες μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία της μέσω Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η γυμνάστρια έκανε share το Instagram Story που δημοσίευσε ο κουμπάρος τους, Αναστάστιος Ντούγκας, ο οποίος μαζί με τον Ντάνο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» στο OPEN. Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν στα παρασκήνια της εκπομπής και στην ανάρτησή της έγραψε χιουμοριστικά «έκανα την υπέρβαση και βγήκα από το σπίτι».

dimitra-vamvakousi.jpg

«Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»

Η Γιώργος Αγγελόπουλος στην ίδια εκπομπή μίλησε για τη σύζυγό του και τον επικείμενο ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Είπε μάλιστα ότι θα ήθελε η κόρη τους να πάρει τα μάτια και την ψυχή της μαμάς του, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς θα ήθελε να είναι ως γονιός.

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο.»

Η Δήμητρα Βαμβακούση σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, είχε αποκαλύψει ότι η εγκυμοσύνη προέκυψε, ενώ μίλησε και για το πόσο ιερή είναι για εκείνη η οικογένεια.

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους.»

https://www.instagram.com/p/CzmC1OgMDBA/

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στις 24 Σεπτέμβρη του 2023. Μία μέρα μετά έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Για το περιστατικό αυτό αλλά και όλες τις αλλαγές στη ζωή του, τους τελευταίους μήνες είχε πει στο περιοδικό ΟΚ:

«Είναι απίστευτο. Και εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πόσα πράγματα έγιναν σε έναν χρόνο, και ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες. Το 2023 ξεκίνησε για μένα γνωρίζοντας έναν άνθρωπο χαλαρά, με την ασθένεια της μάνας μου να μην είναι ακόμα τόσο επιθετική – αν και παιδευόμασταν με την αρρώστια της μαμάς για μια 20ετία. Πέρσι κινδυνεύσαμε αρκετά, τον Μάρτιο ήταν πάλι δύσκολα τα πράγματα, μετά ισορρόπησε πάλι για λίγο και από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ήμασταν μέσα στο νοσοκομείο. Δοκιμάσαμε ό,τι μπορούσαμε πέρα από τις χημειοθεραπείες. Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες.»

https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved