Διάσημες μαμάδες που πήραν θέση υπέρ του θηλασμού σε δημόσιους χώρους (pics)

Η νομοθεσία περί θηλασμού απασχολεί πολλές χώρες ανά τον κόσμο

Διάσημες μαμάδες που πήραν θέση υπέρ του θηλασμού σε δημόσιους χώρους (pics)

O θηλασμός είναι ο φυσικός τρόπος διατροφής των μωρών. Eίναι η αυτόματη κίνηση που κάνουν αμέσως όταν βρεθούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μητέρας τους. Ένστικτο επιβίωσης; Aνάγκη για δυνατή ψυχοσωματική επαφή; Kαι τα δύο, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Tα τελευταία χρόνια γυναικολόγοι και παιδίατροι επισημαίνουν όλο και πιο έντονα τη ζωτική σημασία του θηλασμού τόσο για την επιβίωση και την προστασία των παιδιών όσο και για τη διατήρηση της καλής υγείας της μητέρας. Mάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο εξωτερικό μιλάνε για μια «νέα τάση», προσπαθώντας να πείσουν όλο και περισσότερες μητέρες να υιοθετήσουν το θηλασμό.

Τι γίνεται, όμως, όταν οι μητέρες αδυνατούν να θηλάσουν δημόσια;

Nicole Phelps

nicole phelps

H πανέμορφη σύζυγος του Ολυμπιονίκη κολυμβητή Michael Phelps θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν απεικονίζεται περιποιημένη και απαστράπτουσα να φορά επιθέματα θηλασμού ενώ βρίσκεται στο φιλανθρωπικό gala του συζύγου της. «Ευτυχώς μπόρεσα να πάω στο πίσω μέρος της αίθουσας και να αντλήσω λίγο γάλα για τον 3 μηνών Beckett Richard» έγραψε.

Chrissy Teigen

chrissy teigen breast feeding ftr

Όταν χρειάστηκε να πάρει μέρος στο βίντεο κλιπ της Fergie για το τραγούδι «M.I.L.F Money» το όμορφο μοντέλο δε δίστασε να θηλάσει την κόρη της Luna σε μια από τις σκηνές του. «Ήταν ξαφνικό αλλά ήταν τόσο όμορφο. Χάρηκα τόσο πολύ που καταγράφηκε ένα τέτοιο στιγμιότυπο» είπε.

Δείτε τις υπόλοιπες διάσημες μαμάδες στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved