Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή ανάρτηση με τους γιους του

Ο «Greek Freak» αγκαλιά με τα μικρά του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή ανάρτηση με τους γιους του

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια είναι πάνω από όλα και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές.

Τόσο με τη σχέση που έχει με τα αδέρφια και τη μητέρα του, αλλά με τον ρόλο του ως μπαμπάς πλέον τριών παιδιών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Μάβερικ Σέι και τον Λίαμ Τσαρλς και μία κόρη την μικρή Εύα Μπρουκ.

Ο Γιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram - στον οποίο μετρά 16,2 εκατομμύρια ακολούθους- ένα στιγμιότυπο από την λήξη ενός αγώνα που κρατά αγκαλιά τους δύο γιους του.

https://www.instagram.com/p/C3jFNd6scLB/

Στην περιγραφή σημειώνει ένα ηχηρό μήνυμα: « No matter how it all goes down, I have your backs» όπου κάνει λογοπαίγνιο με την λέξη back ( πλάτη) και με την ομάδα του Milwaukee Bucks.

Θέλει να περάσει το μήνυμα πως και σε μια ήττα σε ένα παιχνίδι ή σε μια κακιά στιγμή, η οικογένειά του και συγκεκριμένα τα παιδιά του είναι δίπλα του να τον υποστηρίξουν «no matter» όπως λέει.

Γιάννης και Mariah

Μπορεί ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας να κρατά χαμηλό προφίλ σε αυτά που ανεβάζει με την οικογένειά του αλλά η σύζυγός του είναι πολύ πιο ενεργή στα social media.

Απολαύστε μερικές στιγμές αυτής της δεμένης και αγαπημένης οικογένειας, τις οποίες μοιράζεται η Mariah με το «ινσταγκραμικό» κοινό.

https://www.instagram.com/p/C3jMdIMuw9y/
https://www.instagram.com/reel/C2qJZc2vFCP/
https://www.instagram.com/p/C0hruxROeVq/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved