Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπέροχη η νέα φώτο με τη σύζυγο και τους γιους του

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, Μαράια Ρίντλσπριγκε.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπέροχη η νέα φώτο με τη σύζυγο και τους γιους του

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Το έχει δείξει άλλωστε πολλές φορές, τόσο με το ισχυρό δέσιμο που έχει με τα αδέρφια και τη μητέρα του, όσο και με τον ρόλο του ως μπαμπάς.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η Μαράια Ρίντλσπριγκε έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν από λίγο καιρό. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύει με το νέο μέλος της οικογένειας είναι ελάχιστες, για αυτό και η πρόσφατη ανάρτηση της Μαράια, προκάλεσε τον ενθουσιασμό όσων την ακολουθούν.

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με αφορμή το Halloween που γιόρτασαν εκατομμύρια κόσμου στην Αμερική και πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες. Το πιο γνωστό έθιμο του Halloween είναι οι μεταμφιέσεις το οποίο ακολούθησε η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είμαι ευγνώμων στους γονείς που μας μύησαν στις οικογενειακές παραδόσεις γιατί τώρα είναι δική μας σειρά να μοιραστούμε και να δημιουργήσουμε παραδόσεις με τα μικρά μας» αναφέρει η Μαράια στην ανάρτησή της.

Η πρώτη φωτογραφία είναι με τους τέσσερίς τους και είναι αυθόρμητη και υπέροχη.

giannis antetokoynmpo gioi 1

Ακολουθούν φωτογραφίες με τα δύο αγοράκια. Tον 1,5 ετών Λίαμ...

giannis antetokoynmpo gioi 2

...και το νέο μέλος της οικογένειας του οποίου το όνομα δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα.

giannis antetokoynmpo gioi 3

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η δημιουργία οικογένειας και η πατρότητα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπρίγκε είναι δεμένοι σαν μια γροθιά. Έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά τους βλέπουμε όλους μαζί στα παιχνίδια του μπασκετμπολίστα. Ο μεγάλος του γιος άλλωστε είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του.

Ο «Greek Freak» σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από οικογενειακές τους στιγμές, ακόμα και αυτές οι λίγες όμως που έχει αναρτήσει ο ίδιος ή η σύζυγός του, δείχνουν ότι είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που απολαμβάνει να περνάει με τα παιδιά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

antetokoympo giooi agkalia

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved