Ιωάννα Μαλέσκου: Νέα απόδραση με την 10 μηνών κόρη της

H παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα απόδραση με την μοναχοκόρη της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Νέα απόδραση με την 10 μηνών κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου καθώς μεγαλώνει η κόρη της, κάνει όλο και πιο συχνά αποδράσεις.

Μετά λοιπόν την Κύπρο και την Παύλιανη, η παρουσιάστρια έκανε και νέα απόδραση κοντά στη φύση που τόσο αγαπά.

Δημοσίευσε μάλιστα αρκετές φωτογραφίες χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό που επέλεξε να επισκεφτεί.

«Τέτοιες μέρες. Τέτοιες εικόνες. Μαζί», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

H μητρότητα και η λατρεία στην κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει πολλές φορές για την λατρεία που έχει στην κόρη της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή « Μαμά δες» αναφέρθηκε όχι μόνο στις στιγμές του τοκετού αλλά και για το πώς περνάει με την μικρή ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Οι στιγμές του τοκετού ήταν έντονες. Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση. Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω. Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο! Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιθυμία να αποκτήσει η κόρη της αδελφάκι. «Ονειρεύομαι να έχω μια οικογένεια δεμένη, τον άνθρωπό μου και το παιδάκι μας ή τα παιδάκια μας, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει. Δεν θέλω να κάνω πολλά παιδάκια, αν μας αξίωνε όμως ο Θεός και είμαστε καλά, να είχα μετά από 2-3 χρόνια, ακόμα ένα για να έχει παρέα το μικρό μας».

Όσον αφορά για το πώς περνά μαζί της: « Ζω για τη στιγμή που θα μπορούμε να κάνουμε επικούς διαλόγους με την κόρη μου. Τραγουδάμε, χορεύουμε, εγώ είμαι performer στο σπίτι μη με βλέπεις έτσι σεμνή και ταπεινή ( …) Ανταποκρίνεται το παιδί μου, δεν έχω παράπονο», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved