Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ με την κόρη της αγκαλιά

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ με την κόρη της αγκαλιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2023 και από τότε είναι αχώριστες. «Σε έφερε "ο πελαργός" και από όταν εσύ ήρθες στη "γη", εγώ πετάω στα σύννεφα» είχε γράψει σε ανάρτησή της αρχές Αυγούστου.

Και αυτό ήταν μία μόνο από τις φορές που είχε εκφράσει την αδυναμία στην κόρη της. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας έρωτας η κόρη μου. Αυτό είναι έρωτας, στο λέω με πλήρη βεβαιότητα. Ένας άλλος ρυθμός πλέον στη ζωή μου».

ioanna-maleskou-kori.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει τα πάντα με την κόρη της. Μαζί πηγαίνουν βόλτες, μαζί χαλαρώνουν στο σπίτι, μαζί γυμνάζονται. Σε παλιότερη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύει στιγμιότυπα από το γυμναστήριο. Όσο εκείνη κάνει τις ασκήσεις της, η μικρούλα κάθεται δίπλα της ήρεμη στο καρότσι της.

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

Ακόμα μία δραστηριότητα που κάνει μαζί με την κόρη της η Ιωάννα Μαλέσκου; Μανικιούρ και πεντικιούρ. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της που κρατάει την κόρη της αγκαλιά όσο έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια της αισθητικού. Μάλιστα σχολίασε με χιούορ:

«Λέγεται mani και pedi γιατί είναι για τη μάνα και το παιδί».

ioanna-maleskou-kori-(2).jpg

«Το βρήκα το "γούρι" μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της. Στις 2 Ιανουαρίου είχε δημοσιεύσει είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της μικρούλας να κάθεται στον καναπέ με την ολόσωμη ροζ φόρμα της.

«Όποιος κέρδισε το φλουρί, να σηκώσει το χέρι! Και ναι, έτσι μπήκε το 2024. Και όχι, δεν ήταν “στημένο” (αλήθεια το λέω). Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν Μυτιλήνη και εγώ έγκυος (χωρίς να το έχω μοιραστεί ακόμα) κέρδισα το φλουρί. Ήταν τα πρώτα μας γλυκά Χριστούγεννα με εσένα στην κοιλίτσα μου. Και τώρα τα πρώτα μας αληθινά Χριστούγεννα, με εσένα στην αγκαλιά μου. Να πω βέβαια για την ιστορία, ότι τα κομμάτια μας ήταν πάλι πλάι-πλάι. Και να το αφήσω εδώ χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης του τυχερού κομματιού, σε αντίθεση με τον μπαμπά μας, που (ίσως) ένιωσε “αδικημένος” (πάλι) στη “μοιρασιά”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εγώ βρήκα το “γούρι” μου!» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.»

https://www.instagram.com/p/C1mWaTsokus/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved