Ιωάννα Μαλέσκου: Επισκέφτηκε με την κόρη της το μαγευτικό πάρκο της Παύλιανης

Γιατί ήθελε τόσο πολύ να το επισκεφτούν...

Ιωάννα Μαλέσκου: Επισκέφτηκε με την κόρη της το μαγευτικό πάρκο της Παύλιανης

Μέσα Γενάρη και η Ιωάννα Μαλέσκου οργάνωσε εξόρμηση σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά πάρκα της χώρας, το οποίο βρίσκεται στο ορεινό χωριό Παύλιανη στον νομό Φθιώτιδας.

Η τοποθεσία είναι τουλάχιστον πανέμορφη ειδικά εάν είστε φυσιολάτρες θα καταλάβετε! Εάν δεν είστε, μερικά από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα κάνουν και εσάς να το ερωτευτείτε και να το προσθέσετε στο πρόγραμμα των εξορμήσεων σας.

Τι ξέχασε πίσω και την δυσκόλεψε

Στην λεζάντα της περιγραφής, η Ιωάννα πλέκει το εγκώμιο στο φυσικό πάρκο της Παύλιανης και μιλά για το πόσο πολύ την μάγεψε το τοπίο. Παρόλα αυτά, ξέχασε να πάρει μαζί της το παιδικό μάρσιπο και για αυτό έφτασε μόνο μέχρι ένα σημείο με το καρότσι...

«Ήθελα πολύ να πάμε βολτίτσα στο φημισμένο φυσικό Πάρκο της Παύλιανης και τα καταφέραμε!
Ένα πάρκο- στολίδι 2,5 ώρες περίπου μακρυά από την Αθήνα, εκτείνεται στις πηγές του ποταμού Ασωπού, στις καταπράσινες πλαγιές της Οίτης. Ένας προορισμός για όλη την οικογένεια. Ο χρόνος κυλάει τόσο διαφορετικά όσο περπατάς στις σκιές των αιωνόβιων δένδρων, μαγεύεσαι από το έντονο πράσινο και το κελάρυσμα των νερών, χαζεύοντας τους μικρούς καταρράκτες να «χορεύουν».
Και μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία της φύσης, έχεις έναν ακόμη λόγο να χαμογελάς, με τα ευφάνταστα πρωτότυπα εικαστικά έργα, εθελοντών-κατοίκων του χωριού! Όλη η διαδρομή μοιάζει με περιπέτεια, με ένα παιχνίδι και.. χωρίς να το καταλάβεις, κάνεις και τη γυμναστική σου!
*παρότι είχα το super καρότσι μας, ιδανικό για περιπέτειες … έφτασα μόνο μέχρι ένα σημείο-δεν προνόησα να πάρω μαζί μάρσιπο). Την επόμενη φορά θα είμαι πιο καλά οργανωμένη. Το πόσο αγάπησα αυτό το μέρος… δεν περιγράφεται. Ανυπομονώ να ξαναπάμε!»

Η νέα μαμά Ιωάννα κάνει τα πάντα παρέα με την μικρή της κόρη από βόλτες στον ζωολογικό κήπο, γυμναστική αλλά και εκδρομές!

Μερικές τρυφερές στιγμές της Ιωάννας με την κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved