Ιωάννα Μαλέσκου: H τρυφερή φωτογραφία με την οκτώ μηνών κόρη της

Μαμά και κόρη αγκαλιά σ΄ενα γλυκό στιγμιότυπο. 

Ιωάννα Μαλέσκου: H τρυφερή φωτογραφία με την οκτώ μηνών κόρη της

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με την μοναχοκόρη της μοιράστηκε στα social media η Ιωάννα Μαλέσκου.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους folllowers της για τις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική της εορτή, ανέβασε σε insta story μια φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις αμέτρητες ευχές!!Είναι αδύνατον να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Συμπαθάτε με. Τι να πρωτοπρολάβω να κάνω η μάνα;;Μου δώσατε πολλή χαρά με την αγάπη σας».

malesskou.jpg

Για την παρουσιάστρια οι φετινές γιορτές ήταν ξεχωριστές λόγω της κόρης της.

«Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Όσο για τον σύζυγό της ανέφερε ότι είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. «Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

imaleskou1.jpg

Η λατρεία στην κόρη της

Ο ερχομός της κόρης της, άλλαξε την κοσμοθεωρία της και την έκανε να δει τον κόσμο διαφορετικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μega Kαλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας έρωτας η κόρη μου. Αυτό είναι έρωτας, στο λέω με πλήρη βεβαιότητα. Ένας άλλος ρυθμός πλέον στη ζωή μου».

maleskou-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved