Δασκάλα νηπιαγωγείου παντρεύτηκε μπροστά σε όλους τους μαθητές της

Η Catie Corken μοιράστηκε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της με τους μαθητές της.

Δασκάλα νηπιαγωγείου παντρεύτηκε μπροστά σε όλους τους μαθητές της

Η Catie και ο Kevin Zwier παντρεύτηκαν στο σχολείο Good Shepherd School. πηγή: Adam Kennedy Photography

Όταν η νηπιαγωγός, Catie Corken παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Kevin Zwier, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η 34χρονη ήξερε ότι ήθελε να μοιραστεί αυτή τη μοναδική στιγμή με την δεύτερη οικογένειά της - τους μαθητές της και τους συναδέλφους της στο νηπιαγωγείο που δίδασκε τα τελευταία 9 χρόνια.

Η νύφη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Good Morning America εμπνεύστηκε να παντρευτεί στο σχολείο αφού είχε ακούσει πως στο παρελθόν δασκάλες είχαν μαθητές που τραγουδούσαν στον γάμο τους.

Με τη βοήθεια του διευθυντή και των συναδέλφων της, ετοίμασε τη μέρα του γάμου της κρυφά από τους μαθητές της και τους έκανε έκπληξη με αφορμή μια γιορτή του σχολείου.

«Τα παιδιά δεν γνώριζαν τίποτε. Ήταν μια τεράστια έκπληξη για όλη την κοινότητα!».

Ο Kevin Zwier, συγγραφέας, είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να κάνουν δύο γάμους (έναν για το σχολείο και έναν για την οικογένειά του) όταν του το πρότεινε για πρώτη φορά η αρραβωνιαστικιά του.

«Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί, πήγαινε στο σχολείο, έτσι όλοι με γνώριζαν και με είχαν καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες», ανέφερε ο 38χρονος στο GMA. «Έτσι, όταν μου είπε την ιδέα της, της είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήξερα ότι θα εμπλεκόντουσαν στον γάμο με κάποιο τρόπο τα παιδιά!».

Μετά τον γάμο τους, η σχολική κοινότητα είχε ετοιμάσει ακόμη μία έκπληξη στην δασκάλα και τον σύζυγό της. Τα παιδιά από το σχολείο είχαν κάνει σειρές στον διάδρομο του σχολείου κρατώντας γιορτινά pom-poms.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved