94χρονος έκανε το πιο όμορφο δώρο στην εγγονή του την ημέρα του γάμου της

Ένα βίντεο που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου για τον πιο όμορφο λόγο.

Μαργαρίτα Νικολάου

Ίσως να χρειαστείτε μερικά χαρτομάντηλα για να δείτε αυτό το βίντεο. Εξάλλου ότι περιλαμβάνει έναν γλυκό παππού ή μια τρυφερή γιαγιά πάντα είναι συγκινητικό.

Όταν η Cassie (@cassielenahan στο TikTok) άρχισε να σχεδιάζει τον γάμο της, ήξερε ότι για ένα πράγμα δεν χρειαζόταν να ανησυχεί: για τα λουλούδια του γάμου της. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτής της όμορφης και σπουδαίας μέρας, είναι τα λουλούδια και αυτό το ανέλαβε ο 94χρονος παππούς της, που από τότε που εκείνη ήταν μικρό παιδί, εκείνος μεγάλωνε τα λουλούδια αυτά στην αυλή του. Και τα κατάφερε.

Το χρώμα που διάλεξε για τον γάμο της ήταν το βαθύ κόκκινο χρώμα και ο παππούς της φρόντιζε και μεγάλωσε για χρόνια ολάκερα αυτά τα υπέροχα κόκκινα λουλούδια στην μπροστινή του αυλή, απλά και μόνο για τον γάμο της εγγονής του - όταν και όποτε θα γινόταν.

Το λουλούδι ονομάζεται σελόζια ή αλλιώς «λειρί του κόκορα» και το χρώμα του είναι κατακόκκινο.

Μάλιστα ο παππούς της ήταν και εκείνος που την παρέδωσε στον σύζυγό της την ημέρα του γάμου. Η Cassie αργότερα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή και το γαμήλιο τραπέζι. Μπορείτε να τις δείτε εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved