Απέβαλε και η κάμερα του σπιτιού της κατέγραψε τις αντιδράσεις των γειτόνων της

Η κάμερα που είχε στο κουδούνι του σπιτιού της κατέγραψε όλα όσα έκαναν οι γείτονές της μετά την αποβολή που είχε.

Μαργαρίτα Νικολάου
Απέβαλε και η κάμερα του σπιτιού της κατέγραψε τις αντιδράσεις των γειτόνων της

instagram @tessa_trunew

Όταν η Tessa Truman ήρθε αντιμέτωπη με τη χειρότερη έκβαση που μπορεί να έχει μια εγκυμοσύνη τον περασμένο μήνα, δεν περίμενε ποτέ άνθρωποι από το χωριό που μένει να την επισκεφθούν για να υποστηρίξουν την ίδια και την οικογένειά της.

istoria-ektopis-kyhshs.jpg

instagram @tessa_trunew

Η μητέρα δύο παιδιών, δημοσίευσε στο TikTok πλάνα που κατέγραψε η κάμερα που είχε στο κουδούνι του σπιτιού της.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τους ανθρώπους στην κοινότητά μου!», έγραψε κάτω από το βίντεο που μέσα σε λίγες μέρες το είδαν πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες.

«Στις 4 Ιανουαρίου χάσαμε το μωρό μας, εξαιτίας έκτοπης κύησης ❤️‍🩹

Αμέσως μόλις ξύπνησα το πρωί της Πέμπτης άρχισα να έχω αρκετό πόνο και να τα βλέπω όλα μαύρα. Κάλεσα τον σύζυγό μου, ήρθε στο μπάνιο και πρόλαβε να πιάσει στα χέρια του πριν λιποθυμήσω.

Κάλεσε ασθενοφόρο και όταν οι νοσηλευτές όταν έφτασαν, είπαν ότι είχα χαμηλή πίεση. Στα επείγοντα ανακάλυψα ότι είχα αιμορραγία από τη σάλπιγγα και έχασα πολύ αίμα. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν την δεξιά σάλπιγγά μου. Ο γιατρός εκτίμησε ότι βρισκόμουν στην 11η εβδομάδα. Μετά το χειρουργείο, μου έκαναν μετάγγιση αίματος, εξαιτίας της μεγάλης απώλειας αίματος που είχα.

Ο γιατρός μου ελπίζει ότι θα μπορέσω να μείνω ξανά έγκυος στο μέλλον και προσευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε περισσότερα μωρά στη μικρή μας οικογένεια!», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Tessa Truman ευχαριστώντας στο τέλος όλους όσους την επισκέφθηκαν, της πήγαν φαγητό, λουλούδια, πήραν ή πήγαν τα παιδιά της στο νηπιαγωγείο και της έγραψαν όμορφα γράμματα και μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση.

Η αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων την βοήθησε να αναρρώσει σωματικά και συναισθηματικά.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε χωρίς τους ανθρώπους από την κοινότητά μου. Βοήθησαν πραγματικά εμένα και την οικογένειά μου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved