Μαμά αποδεικνύει ότι τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους

Το viral βίντεο στο TikTok που κοινοποιούν αρκετές αγορομαμάδες.

Μαργαρίτα Νικολάου
Μαμά αποδεικνύει ότι τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους

Πόσες φορές έχετε ακούσει από τα χείλη του συζύγου σας «Έψαξα παντού! Δεν το βρίσκω!»; Μάλλον πολλές, μέχρι να μπείτε εσείς στο δωμάτιο και να το βρείτε μέσα σε χρόνο dt.

Ακόμη και αυτό, σύμφωνα με μια μαμά είναι θέμα γονιδίων, μιας και ο γιος της -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- ακόμη και σε αυτό μοιάζει στον μπαμπά του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Annie δείχνει ότι ο γιος της δεν μπορεί να εντοπίσει τη ζακέτα του... που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του. Με τη μαμά να δείχνει τη ζακέτα με το δάχτυλό της. Η ίδια σχολίασε «Είναι γιος του πατέρα του»... και πολλοί ήταν οι χρήστες που συμφώνησαν μαζί της.

«Είναι εδώ! Εδώ στην καρέκλα. Είναι η γκρι ζακέτα. Είναι εκεί. Στην καρέκλα. Δες. Βλέπεις που δείχνει το χέρι της μαμάς;», ακούγεται να λέει στο βίντεό της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της, βλέποντας τον γιο της να κάνει γύρους για να εντοπίσει τη γκρι ζακέτα του.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω.

«Είχε πολλές καρέκλες, έπρεπε να γίνεις πιο συγκεκριμένη», σχολίασε μια χρήστρια συνοδεύοντας το σχόλιό της με emoji γελάκια.

«Ο γιος μου είναι 13 και ακόμη συμπεριφέρεται έτσι!», έγραψε μια άλλη ενώ μια τρίτη συμπλήρωσε, «Εμένα μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να διδάξω στον γιο μου να κοιτάζει πού δείχνω!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved