Γονείς μοιράζονται στο TikTok φωτογραφίες των «άσχημων» μωρών τους

Μερικά μωράκια χρειάζονται χρόνο μέχρι να φτάσουν στα... καλύτερά τους.

Μαργαρίτα Νικολάου
Γονείς μοιράζονται στο TikTok φωτογραφίες των «άσχημων» μωρών τους

Γονείς στο TikTok μας θυμίζουν ότι δεν γεννιούνται όλα τα μωρά όμορφα και χαριτωμένα. Υπάρχουν και εκείνα που η πόζα τους τα αδικεί στην εμφάνιση ή εκείνα που χρειάζονται λίγες μέρες μέχρι να φτάσουν στα καλύτερά τους.

Γονείς μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους αμέσως μετά τον τοκετό vs στο σπίτι και οι φωτογραφίες των παιδιών είναι ξεκαρδιστικές.

«Νόμιζα ότι είναι το πιο όμορφο μωρό στον κόσμο», σχολίασε μια μαμά δείχνοντας το μωράκι της με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι ο γιος της μοιάζει με τον Larry David και τον Jeremy Allen White.

«Μου αρέσει που κάποια νεογέννητα θυμίζουν ηλικιωμένους ανθρώπους!», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε, «Μοιάζει ότι είναι έτοιμος να συνοδεύσει τον εγγονό του σε κάποιο εργοστάσιο σοκολάτας!».

Μια άλλη μαμά δημοσίευσε την τέλεια φωτογραφία, ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της. «Απλά χρειαζόταν ένα λεπτό...», σχολίασε δείχνοντας τη μικρούλα πώς ήταν στο σπίτι και πώς ήταν την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο.

Άλλη μια μαμά δημοσίευσε αντίστοιχο βίντεο, δείχνοντας την κόρη της στο σπίτι και την κόρη της λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της.

Πολλοί είναι εκείνοι οι γονείς που αναρτούν το πριν και το μετά θέλοντας να δείξουν ότι τα μωρά τους, μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά τους όταν γεννιούνται, όμως όταν πηγαίνουν στο σπίτι με τους γονείς τους, είναι τα πιο όμορφα μωρά του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved