Η στιγμή που 6χρονος μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης για την αδερφή του

Η όμορφη στιγμή που ο μεγάλος αδερφός μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης για να σώσει τη μικρή του αδερφή από τον καρκίνο.

Μαργαρίτα Νικολάου
Η στιγμή που 6χρονος μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης για την αδερφή του

πηγή: @all4josie

Η Josie Ann διαγνώστηκε με Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία όταν ήταν 11 εβδομάδων και οι γονείς της δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσουν, ευαισθητοποιήσουν και φυσικά να δώσουν δύναμη σε άλλους γονείς και άλλες οικογένειες, που ο καρκίνος τους έχει χτυπήσει την πόρτα.

Μέσα από τις αναρτήσεις τους δείχνουν το δύσκολο ταξίδι, τις χημειοθεραπείες, τις καλές και τις κακές στιγμές που έχουν ζήσει και φυσικά δείχνουν την κόρη τους που είναι μια μικρή μαχήτρια.

https://www.instagram.com/reel/C2LvRAIpKcK/

Πρόσφατα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων και ζητήθηκε τόσο από τους ίδιους όσο και από τα μεγαλύτερα παιδιά τους να ελεγχθούν για συμβατότητα.

Τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν ποιο από τα δύο είναι συμβατός δότης. Μόλις οι γονείς ανακοινώνουν το όνομα του 6χρονου Caden και τα δύο «πετούν» από χαρά.

https://www.instagram.com/reel/C0W4PsprORU/

«Ο Caden είναι δότης βλαστικών κυττάρων. Είναι πολύ γενναίος και πραγματικός ήρωας. 6 ετών ήρωας.

Υπάρχει μόνο 25% πιθανότητα ένας αδερφός ή μια αδερφή να είναι ο τέλειος δότης!», σχολίασε η μητέρα του δημοσιεύοντας ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει τον γιο της να λέει «Αν μπορώ να το κάνω, μπορείτε και εσείς», ζητώντας από ανθρώπους που τον ακούνε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών για να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που πάσχουν από καρκίνο του αίματος.

https://www.instagram.com/reel/C2ijF-4vPrs/

Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη χαρά που έδειξε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, όταν έμαθε ότι ο αδερφός της ήταν ο «τέλειος δότης».

«Είμαι τόσο περίεργη γιατί η κόρη είναι τόσο ενθουσιασμένη που δεν έιναι η ίδια η συμβατή δότρια;» σχολίασε μια καχύποπτη follower βλέποντας το βίντεο, με την μητέρα των παιδιών να της απαντά με τον πιο όμορφο, τρυφερό και συγκινητικό τρόπο.

«Δεν της αρέσουν οι βελόνες και δεν της άρεσε που όλοι περάσαμε από αυτή τη διαδικασία, όταν έπρεπε να πάρουν δείγμα. Συζητήσαμε για τον ρόλο που έχει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά μέσα στην οικογένεια και ήθελε να έχει το ρόλο του φροντιστή. Ήθελε να είναι εκείνη που θα φροντίζει τα αδέρφια της. Έχει μια καρδιά από χρυσάφι!».

Τα συναισθήματα και των δύο παιδιών στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου είναι αυθεντικά και όμορφα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved