O Rock έκανε έκπληξη σε 12χρονη που παλεύει με τον καρκίνο

Ο Rock υποδύθηκε τον σερβιτόρο σε ξενοδοχείο και έκανε έκπληξη σε 12χρονη θαυμάστριά του που παλεύει με σπάνιο καρκίνο των οστών.

Ο ηθοποιός πριν μερικές μέρες υποδύθηκε τον σερβιτόρο και έκανε σε 12χρονη θαυμάστριά του ένα δώρο ζωής. Η μικρή Luna Perrone -που παλεύει με σπάνιο καρκίνο στα οστά- και η οικογένειά της, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο Bel Air. Ο ίδιος είχε πει στους γονείς της μικρής ότι θα οργανώσει ένα γεύμα για εκείνη αλλά ότι δεν θα καταφέρει να είναι ο ίδιος αυτοπροσώπως εκεί. Αυτό όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν ένα ψέμα γιατί ήθελε να κάνει έκπληξη στην μικρή του θαυμάστρια.

«Η Luna είναι μοναδική. Είναι από τα πιο δυνατά κορίτσια στον πλανήτη. Παλεύει με τον καρκίνο μερικά χρόνια τώρα και πρόκειται να της σερβίρω εγώ ο ίδιος το φαγητό για να της κάνω έκπληξη», ακούγεται να λέει ο Rock σε ένα instagram video που δημοσίευσε.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παραπάνω και παρακολουθήστε την αντίδραση της μικρής Luna η οποία έμεινε άφωνη όταν τον είδε μπροστά της.

Η έκπληξη όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν σταμάτησε εκεί. Ο ηθοποιός έκανε δώρο στη Luna και τους γονείς της εισιτήρια για να επισκεφθούν την Disneyland.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved