Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο σύζυγός της είχε γενέθλια -Το τρυφερό μήνυμα και η φώτο με τις κόρες τους

Ο Μάξιμος Μουμούρης έγινε 47 ετών και η Νάντια Γιαννακοπούλου αναρωτιέται πότε έγινε 47...

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο σύζυγός της είχε γενέθλια -Το τρυφερό μήνυμα και η φώτο με τις κόρες τους

Οικογένεια Μάξιμου Μουμούρη και Νάντιας Γιαννακοπούλου

H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακόπουλου, ευχήθηκε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη για τα γενέθλια του και δημοσίευσε φωτογραφία με τις κόρες τους.

«Στον πιο υπέροχο Μπαμπα του κόσμου
Στον άνθρωπο μου
Στα πιο ηλιόλουστα γάλαζια μάτια
Χαρούμενα γενεθλια!!!
(Πότε έγινες 47;;;;;ααααααχ)», σχολίασε κάτω από δύο φωτογραφίες, μία που δείχνει μόνο την ίδια και τον σύζυγό της και άλλη μία που δείχνει όλη την οικογένειά τους μαζί.

Ο Μάξιμος Μουμούρης πάντα γιορτάζει οικογενειακά τα γενέθλιά του

Όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης βγήκαν έξω για φαγητό για να γιορτάσουν τα 47α γενέθλιά του.

moumouris-genenthlia.jpg

Οικογένεια Μάξιμου Μουμούρη και Νάντιας Γιαννακοπούλου

Πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι που μετρά πάνω από 19 χρόνια κοινής πορείας. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, έχουν περάσει στιγμές δύσκολες, στιγμές χαράς και έχουν αποκτήσεις τρεις κόρες: την Κατερίνα που φέτος έγινε 15 ετών, την Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη και την Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω», είχε πει ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

moumouris-giannakopoulou-(3).jpg

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, είναι πιο ενεργή στα social media. Oι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της στην πολιτική, ενίοτε, ωστόσο, αναρτά και φωτογραφία με την οικογένειά της, κυρίως με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως είναι γενέθλια και γιορτές.

Μάλιστα πριν μερικές ώρες δημοσίευσε και φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν όλοι μαζί.

nantia-giannakopoulou-moumouris-genethlia-(10).jpg

Οικογένεια Μάξιμου Μουμούρη και Νάντιας Γιαννακοπούλου

Δείτε μερικές ακόμη οικογενειακές αναρτήσεις που έχει κάνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved