Μάξιμος Μουμούρης: Η μεγάλη του κόρη τον είδε στο θέατρο - H φωτογραφία με τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Η 15χρονη Κατερίνα και η Νάντια Γιαννακοπούλου παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Μάξιμος Μουμούρης.

Μάξιμος Μουμούρης: Η μεγάλη του κόρη τον είδε στο θέατρο - H φωτογραφία με τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Εκτός από τον ρόλο του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου στην επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς», τη φετινή σεζόν ο Μάξιμος Μουμούρης υποδύεται και τον Πλατόνωφ στην ομώνυμη θεατρική παράσταση στο θέατρο «Τόπος αλλού». Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου και στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν η σύζυγός του και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου μαζί με την μεγάλη τους κόρη, Κατερίνα.

Η πολιτικός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους τρεις τους μετά το τέλος της παράστασης στην λεζάντα της οποίας έγραψε:

«Καταπληκτικός Πλατόνωφ στο θέατρο Τόπος αλλού!

Πρεμιέρα σήμερα… Καλοτάξιδο να είναι»

maksimos-moumouris-kori.jpg

Εκτός από την φωτογραφία με τους τρεις τους δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία που τράβηξε στο τέλος της παράστασης με όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές επί σκηνής.

maksimos-moumouris-2.jpg

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια και παρότι κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι λίγες φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram, δείχνουν πόσο δεμένοι είναι. Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν στο πλευρό της πολιτικού σε όλη την προεκλογική της εκστρατεία και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι στο πλευρό του σε κάθε πρεμιέρα.

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Κατερίνα, την Γκρατσιέλα και την Ιωάννα. Η Κατερίνα είναι η μεγαλύτερη και τον περασμένο Σεπτέμβρη γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της.

nadia-giannakopoulou-kores.jpg

«Και σήμερα γίνεσαι 15 χρονών…

Ποτέ πέρασε τόσο γρήγορα ο χρόνος! Χρόνια πολλά Κατερινακι μου γλυκό!

Είσαι το φως της ζωης μας, το πιο υπέροχο, ευγενικό, γενναιόδωρο, καλοσυνάτο πλάσμα. Σε αγαπάμε όλοι τόσο μα τόσο πολύ.» είχε γράψει τότε η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CxH10uuKwTK/

Για τις κόρες του και την εφηβεία είχε μιλήσει πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο που είμαι πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, “πετάει ο γάιδαρος, πετάει”. Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δε λείπει ένας γιος από το σπίτι, αρκώ εγώ για να “διαλύσω” το σπίτι. Δεν είμαστε αυστηροί ως γονείς, αλλά αν πει κάτι η σύζυγός μου, η Νάντια Γιαννακοπούλου, “τέλειωσε”».

Για τη Νάντια Γιαννακοπούλου στην ίδια συνέντευξη είπε: «Η ζωή με τη συγκεκριμένη πολιτικό είναι πολύ ωραία, δε φέρνει την πολιτική στο σπίτι. Με τη Νάντια γνωριζόμαστε από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Κάναμε έναν κύκλο ζωής και συναντηθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη, είναι ρήτορας».

moumouris-giannakopoulou.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved