Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Η μεγάλη τους κόρη έγινε 15 ετών

Η Νάντια Γιαννακοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram.

Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Η μεγάλη τους κόρη έγινε 15 ετών

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η μεγάλη κόρη του Μάξιμου Μουμούρη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου. Η Κατερίνα έγινε 15 ετών και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με την κόρη της γράφοντας:

«Και σήμερα γίνεσαι 15 χρονών…

Ποτέ πέρασε τόσο γρήγορα ο χρόνος! Χρόνια πολλά Κατερινακι μου γλυκό!

Είσαι το φως της ζωης μας, το πιο υπέροχο, ευγενικό, γενναιόδωρο, καλοσυνάτο πλάσμα. Σε αγαπάμε όλοι τόσο μα τόσο πολύ.»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης είναι μαζί 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Δύο χρόνια μετά τη γέννηση της Κατερίνας γεννήθηκε η Ιωάννα και τρία χρόνια αργότερα η Γκρατσιέλα.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι ενεργή στα social media και παρόλο που οι περισσότερες αναρτήσεις αφορούν τα κοινά, κάποιες είναι πιο προσωπικές και αποτυπώνουν στιγμιότυπα από γενέθλια, γιορτές και διακοπές.

Παρακάτω η οικογενειακή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από την Τήνο την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CvZRLzaKVC3/

Και εδώ, η βουλευτής με τον Μάξιμο Μουμούρη, τις κόρες τους, τον μπαμπά της και την ανιψιά της, ανήμερα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

moumouris-giannakopoulou-(3).jpg

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια είναι στήριγμα ο ένας για τον άλλον, δεμένοι και αγαπημένοι στα εύκολα και στα δύσκολα. Ανήμερα της επετείου τους τον περασμένο Ιούλη, η Νάντια Γιαννακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας:

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί.

21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…

Amor Vincit Omnia

Σ' αγαπάω τόσο πολύ»

moumouris-giannakopoulou-epeteios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved