Νικολέττα Ράλλη: Με χριστουγεννιάτικο outfit η κόρη της στη βόλτα

Η 3,5 ετών Σοφία με κόκκινο φόρεμα και πράσινο παλτό.

Νικολέττα Ράλλη: Με χριστουγεννιάτικο outfit η κόρη της στη βόλτα

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη είναι 3,5 ετών και τα outfit της δεν περνούν απαρατήρητα στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram.

Θυμάστε τότε που είχε βάλει την κίτρινη ολόσωμη α λα Kill Bill φόρμα;

https://www.instagram.com/p/Cm1pno0oDJV/

Ή το outfit της ανήμερα της γιορτής της τον περασμένο Σεπτέμβρη;

https://www.instagram.com/p/CxTTTeNIdsR/

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη, το στιλ της μικρούλας είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το κλίμα των ημερών. Η μικρή Σοφία φόρεσε κόκκινο φόρεμα με τουτού και ένα παλτό σε πράσινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με γυαλιά ηλίου ίδιου χρώματος. Η παρουσιάστρια την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο κέντρο όσο το κοριτσάκι ήταν απασχολημένο με το αγαπημένο του κουκλάκι που δεν αποχωρίζεται όπως φαίνεται στιγμή.

nikoletta-ralli-kori.jpeg

Η Νικολέττα Ράλλη μπήκε στο κλαμπ των μαμάδων τον Ιούλιου του 2020 και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της έκτοτε με την κόρη της είναι αυτοκόλλητες. Πηγαίνουν βόλτες, εκδρομές, βλέπουν ταινίες και κάνουν κάθε λογής δραστηριότητες στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CuZXuOvoGlr/

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο MEGA Καλημέρα, η Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της.

«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα».

Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσω Instagram και με πολλά από αυτά ταυτίζεται κάθε μαμά, όπως το παρακάτω.

nikoletta-ralli.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved