Νικολέττα Ράλλη: Κοπάνα με την κόρη της - Πού πήγαν και τι έκαναν

Αν είσαι μαμά και θες ένα προφίλ να σου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό είναι της Νικολέττας Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Κοπάνα με την κόρη της - Πού πήγαν και τι έκαναν

Το προφίλ της Νικολέττας Ράλλη είναι γεμάτο θετική ενέργεια και όμορφες αναρτήσεις. Αναρτήσεις που δεν σε ψυχοπλακώνουν και που δείχνουν την καθημερινότητά της με τη μικρή Σοφία.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν να κάνουν βόλτες μαζί και φυσικά να τρώνε. Ω ναι, ειδικά αυτό το τελευταίο είναι ίσως κάτι που απολαμβάνουν πολύ. Η Νικολέττα Ράλλη από την πρώτη στιγμή που η Σοφία μπήκε στις στερεές τροφές, της έμαθε να τρώει τα πάντα και πλέον η τρίχρονη είναι μια μικρή γευσιγνώστρια.

https://www.instagram.com/p/Cn6yVWVI4aY/

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της τρώει χοχλιούς μπουμπουριστούς και τρελαίνεται

Κοπάνα για μαμά και κόρη

Πριν μερικές ώρες η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια και την κόρη της να απολαμβάνουν μια βόλτα κάτω από την Ακρόπολη. Η Σοφία έκανε κοπάνα από το σχολείο και η μαμά, κοπάνα από το δικό της πρόγραμμα. Και τι έγινε που μια μέρα δεν ακολούθησαν το πρόγραμμά τους; Πέρασαν όμορφες στιγμές που μάλιστα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram.

Οι φωτογραφίες μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής όπως θα δείτε και εσείς.

Μαμά και κόρη περπάτησαν, πήγαν στην παιδική χαρά, απόλαυσαν τον καλό καιρό, την ομορφιά της Ακρόπολης και έφαγαν κορμό και παγωτό βανίλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved