Νικολέττα Ράλλη: Μία μικρή κυρία η κόρη της - Ποζάρει στον φακό με μαύρο φόρεμα και κόκκινο καλσόν

Μία ακόμα εμφάνιση που εντυπωσίασε έκανε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Μία μικρή κυρία η κόρη της - Ποζάρει στον φακό με μαύρο φόρεμα και κόκκινο καλσόν

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στο Instagram και τα τελευταία τρία χρόνια στις αναρτήσεις πρωταγωνιστεί η κόρη της, Σοφία. Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιούλη του 2020 και μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα από δημιουργικές δραστηριότητες, μέχρι βόλτες και εκδρομές.

https://www.instagram.com/p/CvZ4bQNo2fj/

Αυτό βέβαια που δεν περνά απαρατήρητο είναι το στιλ της μικρούλας. Η Σοφία όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει την αγάπη της μαμάς της για τη μόδα και οι εμφανίσεις της είναι μία καλύτερη από την άλλη.

Θυμάστε το α λα Kill Bill outfit;

https://www.instagram.com/p/Cm1pno0oDJV/

Μήπως το λίγο πιο ροκ με το τζιν και το δερμάτινο;

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Ή αυτό την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

https://www.instagram.com/p/CxTTTeNIdsR/

Το look της μικρούλας ξεχώρισε και στα πρόσφατα στιγμιότυπα με την κόρη της που μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη με τους ακολούθους της στο Instagram.

Μαμά και κόρη έχουν βάλει τα καλά τους και είναι ντυμένες ασορτί. Η Νικολέττα Ράλλη έβαλε ένα μαύρο φόρεμα maxi και αμάνικο.

Η μικρούλα φόρεσε και αυτή ένα μαύρο φόρεμα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και κόκκινο καλσόν το οποίο ταίριαξε με μία κόκκινη στέκα με φιόγκο.

nikoletta-ralli-kori-ntysumi.jpg

Η βάφτιση της Σοφίας

Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, βάφτισαν στις 28 Σεπτεμβρίου την τριών ετών κόρη τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το όνομα της μικρής; Σοφία -Αλεξάνδρα.

Νονοί της μικρής Σοφίας είναι ο αδελφός της Νικολέττας Ράλλη, η αδελφή του συζύγου της και η καλύτερή της φίλη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της και τις εντυπώσεις έκλεψαν όχι μόνο η νεοφώτιστη με το boho λευκό της φόρεμα, αλλά και ο πρωτότυπος μπουφές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved