Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της απολαμβάνει το μασάζ

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε μασάζ στην κόρη της και η μικρή Σοφία xαλάρωσε και το καταδιασκέδασε.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της απολαμβάνει το μασάζ

Η Νικολέττα Ράλλη είχε την ονομαστική της γιορτή μέσα στην περασμένη εβδομάδα και όπως είπε χιουμοριστικά σε ανάρτησή της, την πέρασε κάνοντας στην κόρη της… μασάζ.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο που έδειξε την όλη διαδικασία: άναψε κεράκια, έβαλε την κόρη της να ξαπλώσει και στη συνέχεια με λαδάκι της έκανε μασάζ σε χέρια, πόδια και πλάτη.

«Πώς περνάω στην γιορτή μου» έγραψε με χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/C0hjn-HImMs/

Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 15 Ιούνη του 2020. Έκτοτε μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η μικρή Σοφία πρωταγωνιστεί πολλές φορές στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Η Νικολέττα Ράλλη μοιράζεται στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους, τις βόλτες τους, τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CwkgTrMo5WJ/

Από τα πιο πρόσφατα βίντεο με μαμά και κόρη είναι φυσικά αυτό που στόλισαν για Χριστούγεννα. Η Νικολέττα Ράλλη στόλισε ήδη από τον Νοέμβρη και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, τη διαδικασία απόλαυσε τόσο η ίδια, όσο και η μικρούλα.

https://www.instagram.com/reel/C0HkF1jIxd7/

Η Σοφία είναι πια σε μία ηλικία που εκφράζεται περισσότερο και αλληλεπιδρά με το περιβάλλον γύρω της. Έγινε τριών ετών το περασμένο καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη βαφτίστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Νονοί της είναι ο αδελφός της Νικολέττας Ράλλη, η αδελφή του Μιχάλη Ανδρούτσου και η καλύτερη φίλη της παρουσιάστριας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved