Καθηγήτρια γυμνασίου κατάφερε να συγκεντρώσει δώρα για τους 900 μαθητές του σχολείου

Η ανταπόκριση του κόσμου βλέποντας το βίντεο που ανέβασε η καθηγήτρια στο TikTok, ήταν συγκινητική.

Καθηγήτρια γυμνασίου κατάφερε να συγκεντρώσει δώρα για τους 900 μαθητές του σχολείου
goodmorningamerica.com / Cheri Guy

Η Cheri Guy, καθηγήτρια γυμνασίου στο Λας Βέγκας, τον περασμένο Νοέμβριο είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι τα δώρα που ζήτησαν για τις γιορτές οι μαθητές της δεν ήταν ρούχα ή ακριβά παιχνίδια, αλλά είδη πρώτης ανάγκης.

Στο συγκεκριμένο σχολείο, λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια το πρόγραμμα «Wishmas» στο οποίο οι μαθητές από φτωχές οικογένειες, σημειώνουν το δώρο που θέλουν να πάρουν καθώς και τον λόγο. Στη συνέχεια, οι καθηγητές και το προσωπικό του σχολείου με δικά τους χρήματα προσπαθούν να εκπληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις επιθυμίες των μαθητών.

Σε πολλές περιπτώσεις, το δώρο από το πρόγραμμα «Wishmas» μπορεί να είναι και το μοναδικό που θα λάβουν οι μαθητές για τις γιορτές.

Φέτος, και μετά το βίντεο που ανάρτησε στo διαδίκτυο η καθηγήτρια, συγκεντρώθηκαν χρήματα και δώρα για τους 900 μαθητές του σχολείου.

Η Cheri Guy, με νέο βίντεο, ευχαρίστησε τον κόσμο για την απίστευτη ανταπόκρισή του.

«Είναι καταπληκτικό. Είναι μια ευλογία», είπε η Cheri Guy μιλώντας στο Good Morning America . «Ξεπεράσαμε κατά πολύ οτιδήποτε μπορούσα να ονειρευτώ, οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει ονειρευτεί οποιοσδήποτε από εμάς».

Τα δώρα που ζήτησαν οι μαθητές

Όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια, όταν διάβασε τα δώρα που είχαν ζητήσει τα παιδιά, συγκινήθηκε βαθιά. Κάποιοι ήθελαν ένα σακουλάκι με φιστίκια ή πατατάκια αλλά κι ένα ζευγάρι παντόφλες για το κρύο! Ένας άλλος μαθητής, ζήτησε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες όλων των συμμαθητών του ενώ εξίσου συγκινητική ήταν η επιθυμία ενός ακόμα παιδιού που ζήτησε να είναι χαρούμενη η αδελφή του στα γενέθλιά της.

Όπως εξήγησε η Cheri Guy, ήταν αδύνατο όσο κι αν ήθελαν να βοηθήσουν, να κατάφερναν μόνοι τους οι καθηγητές να κάνουν σε όλους τους μαθητές από ένα δώρο, κι έτσι σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από τους ακολούθους της στο TikTok.

dora-se-mathites.jpg

facebook/ Cheri Guy

Ήθελε τόσο πολύ να βοηθήσει όλα αυτά τα παιδιά που δεν ήθελαν πράγματα για τον εαυτό τους μόνο αλλά και για τις οικογένειές τους, τα αδέρφια, τους φίλους τους.

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε το πρώτο βίντεο για να συγκεντρωθούν χρήματα και δώρα που υπήρχαν στην λίστα. Κάποιοι μάλιστα δώρισαν μέχρι και χαρτί περιτυλίγματος.

Σημειώνεται ότι και φέτος, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου συνέβαλαν οικονομικά για να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των επιθυμιών των μαθητών, όπως γίνεται την τελευταία δεκαετία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved