Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Σπάνιες φωτογραφίες με τα δίδυμα

Το ζευγάρι αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Σπάνιες φωτογραφίες με τα δίδυμα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι γονείς διδύμων, ηλικίας περίπου 2,5 ετών.

Το ζευγάρι αποφεύγει την έκθεση των παιδιών του στα social media και το διαπιστώνει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CiLL2v5t_3L/

Οι γνωστοί γονείς δεν αποφεύγουν μόνο τα σταθερά ποστ αλλά και τα Instagram stories.

https://www.instagram.com/p/CdSrtspt06N/

Όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί είναι λιγοστά…

«Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τον σύζυγό της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είχε μιλήσει για την ανατροπή στο κεφάλαιο της μητρότητας και τον μουσικό τοκετό.

«Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει και ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν δυο παιδιά». Η μητρότητα ήταν όνειρο που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, γι΄ αυτό αξίζει να κυνηγήσεις το όνειρο σου. Ακόμη κρατάω το πρωτοσέλιδο που έγραφε ότι το κεφάλαιο της μητρότητας δυστυχώς για μένα έχει κλείσει. Η γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες για να μείνει έγκυος Θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάλο είναι οι γιατροί να μην απογοητεύουν τις γυναίκες. Βγήκα κι εγώ από ιατρεία απογοητευμένη και κλαμένη γι΄ αυτό και καταλαβαίνω τις γυναίκες που απογοητεύονται» είπε και συνέχισε:

https://www.instagram.com/p/Cb4qIwptiIc/

«Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι, είχαμε βάλει δυνατά μουσική και από τα διπλανά χειρουργεία μας φώναζαν να χαμηλώσουμε την ένταση. Έχουμε αποφασίσει για τα ονόματα των παιδιών, θα κρατήσουμε την παράδοση και θα δώσουμε το όνομα της μητέρας μου και το όνομα του πάτερα του Μίνου. Βλέπω τα αγόρι και το κορίτσι μας πόσο διαφορετικά προσλαμβάνουν τον κόσμο, τα κορίτσια είναι πολύπλοκοι οργανισμοί, δεν μπορείς να τα καταλάβεις. Θα ήθελα η κόρη μας να μεγαλώσει σε έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα και παρωχημένες αντίληψής που ακόμη καλά κρατούν στην κοινωνία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Τουρισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved