Μίνως Μάτσας: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία των διδύμων

Ο γνωστός συνθέτης φωτογράφισε τα παιδιά του λίγο πριν τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

Μίνως Μάτσας: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία των διδύμων

Ο Μίνως Μάτσας έκανε μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο την Πέμπτη 28/09 στην οποία συμμετείχαν η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η σύζυγό του Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και τα δύο του παιδιά, Μάκης και Ελένη.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των διδύμων, ωστόσο χθες έκανε μία εξαίρεση λόγω της ιδιαίτερης περίστασης. «Έτοιμοι για την αποψινή συναυλία» έγραψε στο Story που ανέβασε στο προφίλ του λίγο πριν τη συναυλία.

sunaulia-matsas-paidia.jpg

Ακόμα ένα στιγμιότυπο είχε δημοσιεύσει και λίγες μέρες πριν κατά τη διάρκεια των προβών.

matsas-paidia-2.jpg

Γενικά ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Τα δύο τους παιδιά γεννήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2021 και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει από τις οικογενειακές τους στιγμές, τόσο ο μουσικοσυνθέτης, όσο και η βουλευτού, είναι μετρημένες στα δάχτυλά.

Για τα παιδιά τους, στα πρώτα γενέθλια των διδύμων, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε γράψει:

«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!».

https://www.instagram.com/p/Csd_iEJKhL8/

Όσο για τον Μίνω Μάτσα, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» είχε πει:

«Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο, έχει γεμίσει χαρά».

Ο καλλιτέχνης και η πολιτικός είναι ζευγάρι από το 2019. Τον Μάη το 2021 παντρεύτηκαν στις Σπέτσες κάτω από άκρα μυστικότητα και τον Σεπτέμβρη του 2021 γεννήθηκαν τα δίδυμα Μάκης και Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CrxqyoZIIuV/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved