Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στο κέντρο της Αθήνας

«Η αγαπημένη μας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη: Βόλτα με τα δίδυμα στο κέντρο της Αθήνας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες και ακόμα πιο σπάνια μοιράζονται φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2021 και σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι θα πάρουν τα ονόματα Μάκης και Ελένη.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μίνως Μάτσας αποκάλυψε ότι για εκείνον η σύζυγός του είναι κινητήριος δύναμη και ότι της αφιέρωσε στη ρωμαϊκή αγορά το τραγούδι «είσαι εσύ ο άνθρωπός μου». Όσο για τον ερχομό των παιδιών, είπε ότι η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ότι τους έχει γεμίσει χαρά.

Πιο συχνά οικογενειακές τους στιγμές στα social media μοιράζεται η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ανήμερα των πρώτων γενεθλίων των διδύμων έγραψε στο Instagram:

«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!»

https://www.instagram.com/p/CiLL2v5t_3L

Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και ένα ακόμα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια βόλτας τους μοιράστηκε η βουλευτής πρόσφατα στα Social media.

«H αγαπημένη μας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας» έγραψε και η ίδια ο Μίνως Μάτσας ποζάρουν στον φακό κρατώντας το καρότσι με τα δίδυμα.

minoma-matsas-olga-kefalogianni.jpg

Παρακάτω ακόμα ενα στιγμιότυπο από παλιότερη βόλτα τους στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

https://www.instagram.com/p/Cb4qIwptiIc
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved