Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον 2 ετών γιο της

Μία φωτογραφία με τον μικρό Νικόλα δημοσίευσε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον 2 ετών γιο της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο και τον σύντροφό της και όταν το κάνει, αφορμή είναι συνήθως γιορτές, γενέθλια ή άλλες ιδιαίτερες περιστάσεις.

Στα δεύτερα γενέθλιά του γιου της είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Παίζοντας γιουκαλίλι τραγουδάμε το happy birthday και ετοιμαζόμαστε να σβήσουμε το κεράκι μας!

Πολύχρονος Νικολάκη μου να σε χαιρόμαστε!!! Σ´αγαπάμε πολύ!!!»

https://www.instagram.com/p/CzE3TvTrR8R/

Εξαίρεση αποτελεί η πιο πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού με τον γιο της, την οποία δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη μέρα, αλλά μία καθημερινή που ήθελε απλώς να ευχηθεί «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία μαμά και γιος περπατάνε χέρι-χέρι στον δρόμο και η Ευαγγελία Συριοπούλου φωτογράφισε τις σκιές τους.

https://www.instagram.com/p/C0wDU66MWj5/

Ο μικρός Νικόλας γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 2020. Για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της είχε πει η ηθοποιός στο περιοδικό «Τηλέραμα»:

«Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει ριζικές αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου, που διαπερνούν κάθε τομέα της. Στη ζωή μου έχουν αλλάξει τα πάντα, προς το καλύτερο φυσικά! Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τον τρόπο που βλέπω και αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα».

Στην ίδια συνέντευξη είχε, επίσης, πει:

«Ο κόσμος όπου ζούμε δεν ήταν ποτέ ιδανικά πλασμένος. Εγώ φροντίζω να μεγαλώνω το παιδί μου με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να ορθοπατεί σε οποιαδήποτε κοινωνία. Και προσπαθώ να τον εφοδιάσω με όλα όσα του είναι απαραίτητό για να μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος, ελεύθερος, βαθιά ευγενικός και ευτυχισμένος».

evagelia_siriopoulou-me-gio1.jpg

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, Στράτο Πασατζή, τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μετά τον γάμο έγινε και η βάφτιση του γιου τους με νονούς τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Θοδωρή Αθερίδη.

https://www.instagram.com/p/CvnNiE4MN2N/

Για τον γάμο της είχε πει η ηθοποιός όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day:

«Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι, το σκεφτόμουν όταν κάναμε τη βάφτιση να κάνουμε και το γάμο, να γίνουν όλα μαζί. Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, γύρισα, βέβαια είχα βοήθεια και είπα "πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω".»

Όσον αφορά τον μικρό Νικλόλα, ειπε: «Λέμε λεξούλες, επικοινωνουμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικός, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved