Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της ποζάρει με τουτού μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μικρή Ανθένια παίρνει πόζα μπαλαρίνας.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της ποζάρει με τουτού μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της. Η Ανθένια γεννήθηκε τον Φλεβάρη του 2019 και στα γενέθλιά της λίγους μήνες πριν είχε γράψει:

«Πόσο πολύ σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μας♥️ Χρόνια σου πολλά λουλούδι μου καρδούλα μου καμάρι μου🌸🌈🎀🎈❤️ να είσαι πάντα αυτή που είσαι💜 περήφανη για ‘σένα σ’ αγαπώ πάντα😘🥰🥳 Ανθένια μου.»

https://www.instagram.com/reel/CoorrNdINEu/

Το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες της Ανθένιας έχουν πληθύνει στο προφίλ της ηθοποιού.

Παρακάτω μαμά και κόρη μαζί στο θέατρο λίγες εβδομάδες πριν. Και αυτή δεν ήταν φυσικά η πρώτη τους φορά.

https://www.instagram.com/p/CpIFB63DANM/

Άλλη αγαπημένη δραστηριότητα της μικρής Ανθένιας, ο χορός. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Βασιλική Ανδρίτσου απαθανάτισε τη μικρή Ανθένια με τουτού μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κοριτσάκι έχει γυρισμένη την πλάτη στον φακό και κάνει για πόζα μία χορευτική κίνηση, Έχει τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και φοράει καλσόν, τουτού και μωβ κορμάκι.

https://www.instagram.com/p/C0XXFyzLsW2/

«Το παιδί μας ήρθε στην κατάλληλη στιγμή»

Η Βασιλική Ανδρίτσου απέχει εδώ και χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα για χρόνια. Μετά τη γέννηση της κόρης της απείχε και από το θέατρο και φέτος συμμετέχει σε πρωινή παιδική παράσταση. Από το 2019 που έγινε μαμά, η Ανθένια είναι η πρώτη της προτεραιότητα και σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς έχει εκφράσει και δημόσια την αδυναμία που της έχει.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έναν χρόνο πριν είχε μιλήσει για τη μητρότητα στη ζωή της.

«Για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα κάνω γιο, ενώ ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι περιμέναμε κορίτσι. Την κόρη μας την λένε Ανθένια, πήρε τα ονόματα από τις δύο γιαγιάδες της, την Ευανθία και την Ιωάννα. Την πρώτη φορά που άκουσα για το baby shower, νόμιζα ότι έπρεπε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ντουζ στο μωρό», δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

«Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αν είχε έρθει νωρίτερα θα ήταν ένα άλλο παιδί, εγώ όμως δεν θέλω άλλο, θέλω αυτό το παιδί».

https://www.instagram.com/p/CzGFGclMqfv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved