Βασιλική Ανδρίτσου: Έφτιαξε gingerbread μπισκότα με την κόρη της

Μαμά και κόρη σε χριστουγεννιάτικο mood.

Βασιλική Ανδρίτσου: Έφτιαξε gingerbread μπισκότα με την κόρη της

Για την Βασιλική Ανδρίτσου τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο όμορφες γιορτές. Και ο λόγος φυσικά είναι γιατί τα γιορτάζει με την κόρη της.

Και φέτος λοιπόν στόλισε το σπίτι της ενώ χθες έφτιαξε και μπισκότα. Ξέρετε, τα αγαπημένα των παιδιών, τα gingerbread που έχουν την τιμητική τους την περίοδο των Χριστουγέννων.

mpiskota.jpg

Τα αγαπημένα μπισκότα των γιορτών

Το τζίντζερμπρεντ (φωνητική μεταγραφή του αγγλικού gingerbread) αναφέρεται σε μια ευρεία κατηγορία ψημένων προϊόντων, συνήθως αρωματισμένων με τζίντζερ, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και κανέλα και σιροπιασμένων με μέλι, ζάχαρη ή μελάσα. Τα προϊόντα τζίντζερμπρεντ ποικίλλουν και κυμαίνονται από ένα μαλακό, υγρό μακρόστενο κέικ έως κάτι κοντά στο μπισκότο τζίντζερ.

https://www.instagram.com/p/Cl_RYdrMiiO

Στην Αγγλία, το τζίντζερμπρεντ μπορεί να αναφέρεται σε ένα κέικ ή ένα είδος μπισκότου με τζίντζερ. Στη μορφή μπισκότου, συνήθως παίρνει τη μορφή ενός μπισκοτάνθρωπου. Οι μπισκοτάνθρωποι αποδόθηκαν αρχικά στην αυλή της Ελισάβετ Α', η οποία σέρβιρε τα ειδώλια σε ξένους αξιωματούχους.] Σήμερα, ωστόσο, συνήθως σερβίρονται τα Χριστούγεννα. Το τζίντζερμπρεντ ήταν ένα παραδοσιακό γλύκισμα που πωλούταν σε δημοφιλείς εκθέσεις, που συχνά δινόταν ως κέρασμα ή ένδειξη αγάπης σε παιδιά. Αυτό το τραγανό, εύθρυπτο είδος τζίντζερμπρεντ αντιπροσωπεύεται τώρα από την πολύ δημοφιλή εμπορική έκδοση που ονομάζεται μπισκότο τζίντζερ.

https://www.instagram.com/p/Ci5xAjnoXwj

Η κόρη της, η μεγάλη της αδυναμία

Η Βασιλική Ανδρίτσου πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις της έχει πει ότι προτεραιότητα στη ζωή της από τη στιγμή που έγινε μαμά, είναι μόνο η Ανθένια. Προσπαθεί λοιπόν να μη λείπει πολλές από ώρες από το σπίτι για να είναι μαζί της καθώς δεν θέλει να τη μεγαλώσει μια άλλη γυναίκα.

Στις αναρτήσεις που κάνει, την έχουμε δει να παίζει με την κόρη της, να πηγαίνουν βόλτα και γενικά να κάνουν πράγματα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CiW5j9hDJ3T
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved