Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με την κόρη του στον οδοντίατρο

«Λένια - Οδοντίατρος = 1-0» έγραψε χιουμοριστικά μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με την κόρη του στον οδοντίατρο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε 33 ετών λίγες μέρες πριν. Τα γενέθλιά του γιόρτασε με τις κόρες του και τη Βασιλική Μιλλούση στο σπίτι, και μάλιστα η τούρτα που έσβησε ήταν σπιτική.

«Όπως και να γυρίσω αυτή την υπέροχη τούρτα που μου έφτιαξαν τα κοριτσια μου 33 δείχνει και πάλι !

Τα 33 στα καλύτερά τους ! 🥰🔥❤️

#petrounias #petrouniasfamily #birthday #33» έγραψε στην ανάρτησή του.

petrounias-genethlia.jpg

Ο Ολυμπιονίκης έχει αδυναμία στις δύο κόρες του και δεν διστάζει να δείχνει και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Στα γενέθλια της μεγάλης του κόρης έναν μήνα πριν είχε γράψει:

«Χρόνια πολλά στο Αστέρι της Ζωής μου! Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή και μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίζω για πάντα να προσπαθώ!»

https:

Και η Βασιλική Μιλλούση όμως, έχει μιλήσει για το πόσο στρογικός μπαμπάς είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας σε συνεντεύξεις της.

«Εάν μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε» είχε πει χαρακτηριστικά, και ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης, βέβαια, έχει παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνοδεύει τις κόρες τους και στα ιατρικά ραντεβού τους. Πρόσφατα βρέθηκε με την Λένια στον οδοντίατρο και δημοσίευσε μία selfie τους με την μετά το τέλος της εξέτασης.

«Λένια – Οδοντίατρος = 1-0. Τουλάχιστον προς το παρόν» έγραψε χιουμοριστικά.

petrounias-lenia-odontiatros.jpg

Η Λένια γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2020 και είναι πια σε μία ηλικία που πλέον η επίσκεψη στον οδοντίατρο ανήκει στη ρουτίνα των προληπτικών εξετάσεων που γίνονται κάθε έξι μήνες. Πολλά παιδιά φοβούνται τον οδοντίατρο ακόμα και τη δεύτερη, την τρίτη, την τέταρτη επίσκεψηκαι μπορείτε με τη στάση σας να το κάνετε να αισθανθεί πιο άνετα.

Συμβουλές για να κάνετε την εμπειρία του παιδιού ανώδυνη

  • Για τα μικρότερα παιδιά, το να έχουν μαζί τους κατά την επίσκεψη στον οδοντίατρο την αγαπημένη τους κούκλα ή αρκουδάκι μπορεί να είναι ανακουφιστικό. Δεν θα αισθάνονται μόνα και θα νιώθουν παρηγοριά.
  • Να είστε ενθουσιώδεις με το ραντεβού με τον οδοντίατρο και να αποφεύγετε να δίνετε πολλές πληροφορίες για το τι θα συμβεί.
  • Πείτε στο παιδί σας πόσο τυχερό είναι που επισκέπτεται τον οδοντίατρο: «Ουάου, το μεγάλο αγόρι μου θα είναι στην καρέκλα του οδοντιάτρου, είσαι τόσο τυχερός! », ή «Θα δεις, ο οδοντίατρος θα χρησιμοποιήσει ένα έντονο φως για να κοιτάξει το στόμα σου!»
  • Αφήστε στον οδοντίατρο να λύσει απορίες που τυχόν έχει.
  • Αποφύγετε φράσεις όπως « να είσαι γενναίος», « αν δεν κλάψεις θα σου πάρω παγωτό» κι άλλες παρόμοιες γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί, οπότε θα πρέπει να είναι γενναίος.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved