Λευτέρης Πετρούνιας: Σε Halloween mood η Λένια - Η απίθανη μεταμφίεσή της

Για ακόμα μία φορά η Λένια κλέβει την προσοχή στις αναρτήσεις των γονιών της.

Λευτέρης Πετρούνιας: Σε Halloween mood η Λένια - Η απίθανη μεταμφίεσή της

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram και οι κόρες τους Σοφία και Λένια τις περισσότερες φορές κλέβουν τις εντυπώσεις στις αναρτήσεις των γονιών τους.

Στα νέα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μέσω Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν φύγουν οικογενειακώς εκτός Αθήνας. Σε αυτά η Λένια ανεβαίνει τις σκάλες φορώντας καπέλο μάγισσας, κορμάκι, κάμποσα κολιέ στον λαιμό και την κούκλα της αγκαλιά.

lenia-petrounia.jpg

Αφορμή για τη μεταμφίεση αυτή της μικρούλας είναι φυσικά το Halloween, το οποίο ποιο πολλοί απο όλους λατρεύουν τα παιδιά μίας και είναι ευκαιρία για δημιουργία ευφάνταστων κατασκευών και μεταμφιέσεων. Μην ξεχνάμε επίσης ότι την τιμητική τους έχουν οι spooky λιχουδιές τις οποίες πανεύκολα μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι. (Δείτε όλο μας το αφιέρωμα εδώ).

Η Λένια είναι έναν χρόνο μικρότερη από την αδερφή της και όσο μεγαλώνει τόσο τρελαίνει το διαδίκτυο με τα καμώματά της. Στις αναρτήσεις των γονιών της την έχουμε δει να βάφει το πρόσωπό της με μαρκαδόρους...

lenia-zografise-prosopo-(1).jpg

...να κάνει γυμναστική μαζί με τη μαμά της

https://www.instagram.com/reel/CocOyAEI0yN/

... ακόμα και να μαγειρεύει.

millousi-koulourakia-me-kores-(4).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved