Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Σοφία έγινε τεσσάρων ετών – Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

«Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή» έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας στη δική του ανάρτηση.

Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Σοφία έγινε τεσσάρων ετών – Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 4 Νοέμβρη του 2019. Η μεγάλη τους κόρη, Σοφία, γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι δύο γονείς δεν παρέλειψαν να της ευχηθούν και μέσω Instagram.

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Χρόνια πολλά στη Χρυσαλλίδα μας» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στην ανάρτησή της στην οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της εορτάζουσας, μία από όταν ήταν νεογέννητη και μία σημερινή.

https://www.instagram.com/p/CzPhSfPNGSo/

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από την άλλη, δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες της μικρούλας, σε άλλες μόνη της και σε άλλες με τη μικρή της αδερφή. Ο Ολυμπιονίκης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Χρόνια πολλά στο Αστέρι της Ζωής μου! Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή και μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίζω για πάντα να προσπαθώ!»

https://www.instagram.com/reel/CzO01c8oAYS/

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Συχνά μοιράζονται μέσα από το προφίλ τους οικογενειακές του στιγμές, ενώ για τη δημιουργία οικογένειας και τον ερχομό των παιδιών έχουν μιλήσει και σε συνεντεύξεις τους.

https://www.instagram.com/p/Cy8mK1dtALB/

Για τον Λευτέρη Πετρούνια η Βασιλική Μιλλούση είχε πει σε συνέντευξή της: «εάν μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε». O ίδιος έχει επίσης παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

petrounias-millousi-diakopes-tinos-(11).jpg

Οι δύο γονείς είναι δεμένοι σαν μία γροθιά, ο ένας το στήριγμα του άλλου και το ίδιο δεμένο θέλουν να είναι και με τα δύο τους παιδιά. Και οι τέσσερις περνούν αρκετό χρόνο μαζί μέσα στην ημέρα, ενώ συχνά η Βασιλική Μιλλούση και τα δύο κορίτσια, συνοδεύουν τον Λευτέρη Πετρούνια στους αγώνες του στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/reel/CvpD1BKoURh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved